Βενέτσια-Αρμάνι 83-93: Με «αέρα» Κολωνίας προκρίθηκε αήττητη στους τελικούς (hls)

Η Αρμάνι «σκούπισε» την Βενέτσια στον τρίτο ημιτελικό και θα είναι η αντίπαλος της Βίρτους Μπολόνια στους τελικούς, διαθέτοντας το πλεονέκτημα έδρας στο Μιλάνο.

Η Αρμάνι χρειάστηκε μόνο το τρίτο δεκάλεπτο για να «λυγίσει» την αντίσταση της γηπεδούχου Βενέτσια στον τρίτο ημιτελικό των ιταλικών play offs και να επικρατήσει με 93-83 στην Βενετία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση της στους τελικούς της Lega A και να βρεθεί αντιμέτωπη με την Βίρτους Μπολόνια για ντην διεκδίκηση του τίτλου.

Οι Μιλάνέζοι προερχόμενοι από την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρόσφατο Final-4 της Κολωνίας, έπαιξαν συντηρητικά στα δυο πρώτα δεκάλεπτα (21-21, 38-38) και με επιμέρους σκόρ στην τρίτη περίοδο (14-24) και έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό, έφτασαν να προηγούνται ακόμα με διαφορά 14 πόντων, στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Μόνο ο Όστιν Ντέι είχε…αντίθετη άποψη και προσπάθησε για την μερική ανατροπή του σκορ, αλλά ένιωθε… «μοναξιά» στην επίθεση της Βενέτσια, η οποία κατάφερε να μειώσει μέχρι τους 56 πόντους. Χάινς, Πάντερ, Σίλντς, Λε Ντέι και Ροντρίγκεθ δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να τους αμφισβητήσουν περισσότερο και ενώ ο Μάλκομ Ντιλέινι, ήταν η μοναδική «παραφωνία» στην «γόνδολα» της Αρμάνι που πέρασε με επιτυχία από τα κανάλι της Βενετίας και βρήκε χωρίς άλλη καθυστέρηση τον προοριομό της στους τελικούς.

Ο Γουάτ στο πρώτο ημίχρονο και ο Ντέι στο δεύτερο ήταν οι πρωταγωνιστές των Βενετών που αποκλείσθηκαν και θα παίξουν στον μικρό τελικό, με αντίπαλο την Μπρίντιζι.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 38-38, 52-62, 83-93

Η στατιστική: http://web.legabasket.it/game/1673055/umana_reyer_venezia-a_x_armani_exchange_milano-83:93


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.