Βομβαρδισμός στο Ισραήλ: Δύσκολες στιγμές για Σφαιρόπουλο, Δέδα (pics+vid)

Ζουν έναν εφιάλτη οι κάτοικοι της περιοχής μετά τον πόλεμο πυραύλων που έχει ξεσπάσει

Οι τελευταίες ώρες για τους κατοίκους του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας είναι εξαιρετικά δύσκολες εξαιτίας των αλλεπάλληλων πυραυλικών επιθέσεων που διεξάγονται στη περιοχή. Ως εκ τούτου, στο Τελ Αβίβ έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα συναγερμός λόγω των πολλών πυραύλων που διασχίζουν τον ουρανό της πόλης και δυστυχώς καταλήγουν μέσα σε αυτή με αποτέλεσμα η περιοχή να θυμίζει σημείο πολέμου.

Δείτε σχετικές εικόνες:

Αν και αυτές τις ώρες δεν χωράνε προσδιορισμοί πίσω από τη λέξη «άνθρωπος», στο Τελ Αβίβ βρίσκονται μεταξύ άλλων και Έλληνες του αθλητισμού και του μπάσκετ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λοιπόν, προπονητής της Μακάμπι μαζί με τον βοηθό του Βασίλη Γεραγωτέλλη και φυσικά όλη την ομάδα βρίσκονται σε καταφύγιο εδώ και λίγη ώρα όπου θα διαμείνουν έως ότου είναι ασφαλής η έξοδος τους στη πόλη.

Επιπλέον, ο τεχνικός της Χάποελ Χολόν, Στέφανος Δέδας που επίσης διαμένει στη περιοχή με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ενημέρωσε πως και αυτός βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και δεν κινδυνεύουν αυτός και η οικογένεια του. Χαρακτηριστικά λέει: «Αυτές οι στιγμές, τρέχοντας προς τα καταφύγια με τα τρία μου παιδιά και τους ουρανούς να πέφτουν πάνω στα κεφάλια μας, μου υπενθύμισαν πως το μπάσκετ είναι απλά πλάκα. Ευχαριστώ όλους όσους από την Ελλάδα και το Ισραήλ έψαξαν να δω αν είμαι καλά εγώ και η οικογένεια μου. Είμαστε ασφαλείς. Ευχαριστούμε».

Δείτε το tweet του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.