Μέλι: «Ο Μεσίνα έδειξε εμπράκτως την επιλογή της μεταγραφής μου» (vid)

Ο Μέλι έπαιξε στους Ντάλας Μάβερικς και τους Νιου Όρλιανς Πέλικανς τα δυο τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ, χωρίς να δημιουργήσει προοπτική περαιτέρω παραμονής του.

Ο Νίκολο Μέλι επέστρεψε στο ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, ύστερα από δυο χρόνια θητείας στο ΝΒΑ και στην παρουσίαση του από τη Αρμάνι Μιλάνο, τόνισε την βούληση του προπονητή, Έτορε Μεσίνα να δημιουργήσει χώρο στην πεντάδα της ιταλικής ομάδας, με την μη ανανέωση του συμβολαίου του Αμερικάνου, Ζακ Λε Ντέι, ώστε να τον…επαναπατρίσει στην γείτονα χώρα.

Ο Ιταλός διεθνής πάουερ φόργουοντ είπε χαρακτηριστικά: «Σε ατομικό επίπεδο, όταν ο προπονητής σου προσφέρει έναν τέτοιο σίγουρο ρόλο και αποφασίζει να αποδεσμεύσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της περσινής σεζόν (σ.σ. εννοεί τον Ζακ ΛεΝτέι), δεν μιλάμε απλά για λόγια, αλλά για πράξεις. Γι’ αυτό επέλεξα να έρθω εδώ. Υπέγραψα πριν την free agency. Ήταν μια απόφαση που πήρα μετά από συνομιλία μου με τον Έτορε Μεσίνα. Αυτά που μου παρουσίασε, μου έμειναν. Είμαι χαρούμενος για όσα κατάφερα στο ΝΒΑ, αλλά τώρα είμαι στο Μιλάνο και δεν μετανιώνω γι’ αυτό. Είμαι πολύ αποφασισμένος».

Το κίνητρο της μεταγραφής του Μέλι στην Αρμάνι, είναι η φιλοδοξία της ομάδας: «Η φιλοδοξία αυτού του συλλόγου είναι το βασικό κίνητρο για εμένα. Ένας σύλλογος που έφτασε πέρσι ένα σουτ μακριά από τον τελικό της EuroLeague και θέλει να εδραιωθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Το να πηγαίνεις κάθε χρόνο στο Final Four δεν είναι αυτονόητο, αλλά είναι μια πρόκληση που μας περιμένει. Παράλληλα, μιλάμε για ένα πολύ οργανωμένο σύλλογο».

To tweet της Αρμάνι για τη υπογραφή αυτογράφων του Μέλι:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.