Μάσα: «Θα ήμουν ήσυχος στη Red Bull»

Δεν πρέπει να ανησυχούν οι πιλότοι της Red Bull, εν όψει της νέας σεζόν στη Formula 1 και των αλλαγών, υπογράμμισε ο Φελίπε Μάσα.

Δεν πρέπει να ανησυχούν οι πιλότοι της Red Bull, εν όψει της νέας σεζόν στη Formula 1 και των αλλαγών, υπογράμμισε ο Φελίπε Μάσα. Ο Βραζιλιάνος πιλότος θέλησε με αυτό τον τρόπο να υπογραμμίσει πως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές εκκινούν και φέτος από πλεονεκτική θέση, πέρα από τις αλλαγές που θα υπάρξουν στους κανονισμούς φέτος. Επίσης, ο Μάσα αναφέρθηκε και στις χειμερινές δοκιμές της Χερέθ.

Χαρακτηριστικά, ο Μάσα τόνισε: «Αν ήμουν στη Red Bull θα ήμουν ανήσυχος. Τουλάχιστον έχουν κάποια προβλήματα φέτος και δεν είναι δύο δεύτερα πιο γρήγοροι στον γύρο. Έχουν κάποια θέματα και το να μην βλέπεις τη Red Bull να κερδίζει συνέχεια, αυτό μόνο καλό για όλους μπορεί να είναι. Το να είσαι πρώτος είναι πάντα ωραίο. Πάει πολύ καιρός από τότε που τερμάτισα πρώτος στις δοκιμές. Ωστόσο, αυτές είναι οι πρώτες δοκιμές».

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος πιλότος υπογράμμισε: «Τα φρένα δουλεύουν με έναν διαφορετικό τρόπο και ακόμη χρειάζεται να βελτιωθώ στον τρόπο που φρενάρω. Ακόμη, θέλω να καταλάβω περισσότερο τον κινητήρα, έχουμε λιγότερη κάθετη δύναμη από πέρυσι. Ο κινητήρας είναι δυνατός, αλλά η λιγότερη κάθετη δύναμη κάνει δύσκολη την οδήγηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.