Δεν ανησυχεί ο Ραϊκόνεν για τη νέα σεζόν

Ο Κίμι Ραϊκόνεν εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με την έως τώρα εικόνα της Ferrari στις χειμερινές δοκιμές.
Δημοσίευση: 28/02/2014 - 10:12

Ο Κίμι Ραϊκόνεν εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με την έως τώρα εικόνα της Ferrari στις χειμερινές δοκιμές. Ο Φινλανδός πιλότος υπογράμμισε πως κατά το παρελθόν έχει δει μονοθέσια σε χειρότερη κατάσταση πριν την έναρξη ενός πρωταθλήματος, ενώ συμπλήρωσε πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για την ιταλική ομάδα, μέχρι να είναι έτοιμη στην έναρξη του νέου παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Ραϊκόνεν δήλωσε για τη νέα σεζόν: «Έχω δει πολλές χειρότερες περιόδους χειμερινών δοκιμών από τη φετινή, συνεπώς δεν ανησυχώ. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούμε με το μονοθέσιο. Κάνουμε μικρές αλλαγές, αλλά όλες χρειάζονται χρόνο. Την τελευταία ημέρα θα πρέπει να κάνουμε προσομοίωση αγώνα και να δούμε που είμαστε».

Στη συνέχεια, ο Φινλανδός πιλότος συμπλήρωσε: «Στόχος μου είναι να κερδίζω, αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε ακριβώς που είμαστε. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν με νέους κανονισμούς. Είναι πολλά αυτά που προσπαθούμε να μάθουμε και στη συνέχεια θα έχουμε καλύτερη απόδοση. Όλα είναι καινούρια και ελπίζουμε την τελευταία ημέρα να έχουμε καλές δοκιμές».