Με Μουστόπουλο, Ντανατσίδη και Αζωίδη στη Βουδαπέστη

Μία ακόμη αγωνιστική δοκιμασία, πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπακού, θα έχουν οι Γιώργος Αζωίδης (-73κ.), Ρομάν Μουστόπουλος (-81κ.) και Αλέξης Ντανατσίδης (-81κ.).

Μία ακόμη αγωνιστική δοκιμασία, πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπακού, θα έχουν οι Γιώργος Αζωίδης (-73κ.), Ρομάν Μουστόπουλος (-81κ.) και Αλέξης Ντανατσίδης (-81κ.). 

Οι τρεις νεαροί τζουντόκα, το Σαββατοκύριακο θα λάβουν μέρος στο Γκραν Πρι της Βουδαπέστης με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Ρίο 2016». Ο Μουστόπουλος ήδη φιγουράρει στην 17η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των -81 κιλών, που ισοδυναμεί με πρόκριση για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού της επόμενης χρονιάς.

Στο λογαρισμό του Twitter της παγκόσμιας ομοσπονδίας τζούντο, IJF, αναρτήθηκε “τιτίβισμα” του Ηλία Ηλιάδη. Ο Ελληνας ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής έγραψε:”Στη ζωή μαθαίνουμε για τις διαφορές μας. Στο τζούντο μαθαίνουμε πώς να τις σεβόμαστε. Ας σεβαστούμε ο ένας τον άλλο και ας ζήσουμε ειρηνικά”. 

Από το Ισραήλ όπου βρίσκεται για προετοιμασία ο χαρισματικός αθλητής αναφέρθηκε σε μια απ΄τις βασικές αρχές του τζούντο-αυτή του σεβασμού και τα “retweets” και τα “favorite” έπεσαν… βροχή από τους χιλιάδες ακολούθους του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.