Ελεύθερες και αδιάβλητες εκλογές ζητάει η “Νέα Πορεία”

Με αφορμή την απόρριψη από το πρωτοδικείο Αθηνών της προσφυγής 6 σωματείων για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΙΟ, η ‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ’’.

Με αφορμή την απόρριψη από το πρωτοδικείο Αθηνών της προσφυγής 6 σωματείων για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΙΟ, η ‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ’’ με ανοιχτή της επιστολή την οποία κοινοποιεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, το Δ.Σ. της ΕΙΟ, τα σωματεία μέλη της ΕΙΟ και γενικά την ενεργεί ιστιοπλοϊκή κοινότητα, ενημερώνει τους υποψήφιους για τη διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, για το λάθος της επιλογής να λυθούν ζητήματα της Ιστιοπλοΐας στις αίθουσες των δικαστηρίων και καλεί τα σωματεία να συστρατευτούν στη διασφάλιση ελεύθερων και αδιάβλητων εκλογών.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

‘’Προς: Κινήσεις υποψηφίων και υποψήφιους για τη διοίκηση της ΕΙΟ Κοιν: Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λ.Αυγενάκη, Πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΟ, σωματεία μέλη της ΕΙΟ, ενεργή ιστιοπλοϊκή κοινότητα Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη διοίκηση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, συνειδητά επέλεξε να απέχει από τη δικαστική διαμάχη που προέκυψε με την κατάθεση αιτήματος 6 σωματείων για διορισμό προσωρινής διοίκησης. Θεωρούμε λανθασμένη την επιλογή να λυθούν τα ζητήματα της ΕΙΟ στους διαδρόμους και στις αίθουσες του Πρωτοδικείου Αθηνών, ερήμην των Ομίλων, που οδηγεί στον αποπροσανατολισμό των σωματείων και στον εγκλωβισμό τους σε μία άκαρπη αντιπαράθεση.

Μπροστά μας υπάρχει η μόνη δημοκρατική λύση: οι ελεύθερες και αδιάβλητες εκλογές από τις οποίες θα προκύψει μία νέα συμμετοχική Ομοσπονδία, δραστήρια, παρούσα στα αθλητικά δρώμενα, διεκδικητική στο πλευρό των σωματείων, τα οποία οφείλει να υπηρετεί. Η ιστιοπλοϊκή κοινότητα μπορεί και πρέπει να διασφαλίσει την καθαρή ψήφο κάθε σωματείου.

Καλούμε ξανά, δημόσια και άμεσα τις άλλες υποψήφιες παρατάξεις ΚΙΦΙ και Φρέσκος Άνεμος, σε ανοιχτό διάλογο ώστε να συμφωνηθούν τα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ορθή εφαρμογή του Καταστατικού της Ομοσπονδίας και της κείμενης νομοθεσίας, αλλά κυρίως το αδιάβλητο των εκλογών’’.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.