Το Star Wars: Battlefront II κατακτά το πιο ντροπιαστικό ρεκόρ Guinness

Και τι; Δεν το περιμένατε;Μπορεί το Star Wars: Battlefront II να έχει βελτιωθεί αρκετά από την...

Και τι; Δεν το περιμένατε;

Μπορεί το Star Wars: Battlefront II να έχει βελτιωθεί αρκετά από την κυκλοφορία του, ωστόσο, όπως όλοι θυμάστε, δεν ξεκίνησαν ρόδινα τα πράγματα.

Από τα πράγματα που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ οι παίκτες είναι το γεγονός ότι η EA, προσπάθησε, για άλλη μια φορά, να τους ξαφρίσει, με τα lootboxes, όπως άλλωστε συνηθίζει. Αυτό ακριβώς το γεγονός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στο Ρεκόρ Guinness.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Epic Stream, ένα σχόλιο στο Reddit, όπου η EA ανέφερε πως ορισμένοι χαρακτήρες θα ξεκλειδώνονται μόνο με loot boxes, κατάφερε να πάρει τα περισσότερα “downvotes” στην πλατφόρμα. Για την ακρίβεια, κατάφερε με “επιτυχία” να πάρει 683,000 downvotes.

Made it to the Guinness book of world records, 2020 from r/StarWars

Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι παίκτες παραπονέθηκαν για το γεγονός ότι θα έπαιρνε πολύ χρόνο να ξεκλειδώσουν χαρακτήρες, από τα λιγοστά rewards που συνέλεγαν μετά από κάθε match. Η EA μάλιστα είχε πει οτι το κάνει, ώστε οι παίκτες να τους αποκτήσουν με την αξία τους και εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα.

Όσα καλά και να κάνει η εταιρεία για το παιχνίδι, και έχει κάνει ήδη πολλά, αυτή η στιγμή θα παραμείνει χαραγμένη στην ιστορία και πλέον στο Guinness.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.