Τσίφκας: «Θα ακουστεί ψωνίστικο αλλά μπορείς να ταυτιστείς με τον Fragbot» (vid)

Ο γνωστός Youtuber μίλησε για το streaming στην Ελλάδα, τα esports και το τι πρέπει να αλλάξει στα e-games στη χώρα μας, ώστε να ανεβούμε επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσίφκα “Fragbot” στους Αποστόλη Λάμπο και Μάκη Τογανίδη στην ένατη εκπομπή των ePlayoff2020.

Μεταξύ άλλων σχολίασε:

Για το πως προέκυψε το Fragbot: «Βγήκε μέσα από το παιχνίδι Crossfire. Σε εκείνο, όταν ανέβαζες βιντεάκια τα ονόμαζες Frag. Είχα λογαριασμό και βγήκαμε τρίτοι στην Ευρώπη με την ομάδα μου και κάποιος Γερμανός μας έκλεψε τα λεφτά. Οπότε αποφάσισα να παρατήσω το game και να φτιάξω ένα κωδικό, που θα κάνω μόνο βιντεάκια. Οπότε θα φτιάξω ένα bot-account. Έτσι βγήκε το όνομα».

Για το streaming και τα esports και το αν βγάζει λεφτά από αυτά: «Μέσω του streaming, ναι. Στο FIFA όχι και τόσο, δεν είμαι αρκετά καλός. Στο Crossfire ήμουν πολύ καλός, αλλά το έχω σταματήσει εδώ και χρόνια. Πάντως όπως και να είχε η κατάσταση, εγώ αυτό θα έκανα, γιατί είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Για ανεβάσεις τα νούμερα πρέπει να είσαι και καλός παίκτης, όσο να ‘ναι».

Για το τι… στριμάρει: «Η κύρια βάση είναι το FIFA αν και… στριμάρω και άλλα παιχνίδια. Προσπαθώ να βελτιωθώ μάλιστα, αν και αυτοί που με παρακολουθούν περνούν καλά, είτε αποδιδώ είτε όχι. Αυτό είναι και το νόημα»

Για ποιον λόγο να τον παρακολουθήσει κάποιος: «Μπορεί να ακουστεί λίγο ψωνίστικο αλλά μπορείς να ταυτιστείς με τον Fragbot».

Ακόμη τόνισε ότι, «Για να ανέβει το επίπεδο πρέπει να παίζεις αρκετές ώρες. Θέλω να πω συγχαρητήρια στη NOVA, γιατί προβάλλει αυτή τη διοργάνωση και το κομμάτι των esports.

Για να πάμε μπροστά πρέπει να υπάρχει προβολή και χορηγίες. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε με τους ανθρώπους στο εξωτερικό».

Για ποιον ξεχωρίζει στα ePlayoff2020: «Τον Νάσο Βασιλάκη. Είναι πολύ καλός παίκτης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.