Παπαπέτρου: «Είμαι ο καλύτερος στο FIFA. Προκαλώ τον Χατζηγιοβάνη» (vid)

Ως το... δεύτερο στοιχείο του χαρακτήρισε τα e-sports ο άσος του Παναθηναϊκού, ενώ όταν παίζει θέλει τον... χώρο του. "Αν ειναι να μαρκάρω τον Λάρκιν καλύτερα να επιστρέψουμε στην καραντίνα" είπε αστειευόμενος.

Ως το… δεύτερο στοιχείο του χαρακτήρισε τα e-sports ο άσος του Παναθηναϊκού, ενώ όταν παίζει θέλει τον… χώρο του, όπως τόνισε στην τέταρτη εκπομπή των eplayoff2020.

Αναλυτικά:

Για το αν ασχολείται με τα e-sport: «Παίζω. Και παίζω και… καλά. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με το FIFA και πέρα από το μπάσκετ είναι το δεύτερο… στοιχείο μου. Παίζω online με φίλους ή όποιος είναι άτυχος στο ίντερνετ και πέσει μπροστά μου. Παίζω χρόνια FIFA, πιο πολύ από μπασκετικά παιχνίδια».

Για Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη για το toilet paper challenge: “Οι φίλοι μου Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης με θέλανε να παίξω και μου λέγανε θα σου πετάμε εμείς τη μπάλα και θα σε έχουμε για τις κεφαλιές. Δεν ήξεραν ότι μπορώ και με χαρτί υγείας. Μικρός έπαιζα όλα τα αθλήματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις. Μ’αρέσουν όλα τα αθλήματα και τα παίζω με μεγάλη ευχαρίστηση. Προφανώς το μπάσκετ είναι αυτό που αγαπάω και δε θα μπορουσα να ζήσω χωρίς αυτό, αλλά και τα άλλα τα υπεραγαπάω. Κι ο πατέρας μου ήταν πολυτάλαντος και δε θυμάμαι να τον βλέπω από μικρός να παίζει κάτι και να μην είναι καλός. Νομίζω πέρασε αυτό και σε μένα και τον αδερφό μου.”

Για το αν άλλοι μπασκετικοί έχουν απωθημένο το ποδόσφαιρο και παίζουν FIFA: “Από την ομάδα όχι γιατί οι περισσότεροι παίζουν  άλλου τύπου παιχνίδια στο playstation, ενώ στην πραγματική ζωή αν πάρεις έναν τύπο σαν τον Παπαγιάννη και τον βάλεις να παίξει ποδόσφαιρο , υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους άλλους που θα παίζουν μαζί του.”

Για το με ποιους θα ήθελε να παίξει, την ώρα που ο Αποστόλης Λάμπος του εξηγούσε ότι ο Χαρίσης λέει πως είναι ο καύτερος: «Μπράβο για το Χαρίση.  Με ψάρωσε τώρα. Κοιτάξτε, εγώ έχω παίξει με πολλούς καλύτερους στην Ελλάδα, δημόσια κιόλας τα θύματά μου είναι ο Λαρεντζάκης και παλιότερα ο Χαραλαμπόπουλος που έλεγαν κι αυτοί, είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα και τελικά δεν ήταν οι καλύτεροι. Ίσως ήταν δεύτεροι ή τρίτοι. Στη ν πράξη θα ήθελα να προκαλέσω τον Χατζηγιοβάννη γιατί αυτά που κάνει στο γήπεδο εγώ δε μπορώ να τα κάνω αλλά κρατώντας ένα τηλεχειριστήριο θα αλλάξουν τα πράγματα. Και τον Χαρίση φυσικά. Θέλω να παίζω με τους καλύτερους κι αφού το λένε και οι υπόλοιποι, εδώ είμαι ανοιχτός, με την τηλεόρασή μου, με το ίντερνέτ μου. Παίζω με διάφορες ομάδες, οι καλόί παίκτες δ μπορεί να έχοουν μόνο μια ομάδα».

Ακόμη σχολίασε πως… «θα έπρεπε να παίζω κι εγώ εδώ για να είναι σωστή η… λίγκα»

Για το αν θα μπορούσε να παίξει σε 11 εναντίον 11 mode: “Στο 11-11 δε θα μπορούσε να αναδειχθεί το ταλέντο μου γιατί είναι κάτι στο οποίο παίζουν και οι άλλοι και αν δε μου δώσουν τη μπάλα εκεί που πρέπει κλπ. Στο ένας εναντίον ενός εγώ που ενεργώ για όλη την ομάδα τότε θα βγει στο γήπεδο αυτό που θέλω εγώ ακριβώς, αυτό που θέλει ο προπονητής. Παίζω πολλά χρόνια, δεν παίζω δέκα ώρες, με την καραντίνα παίζω πολύ μικρός. Από το playstation το γκρι το πρώτο. Δεν έχω σπάσει τηλεχειριστήριο ποτέ.”

Για το αν περνούσε η κοπέλα του από την τηλεόραση ενώ έπαιζε κάποιο e-game: «Αν έπαιζα και περνούσε η σύντροφός μου από μπροστά από την τηλεόραση τότε της πετάω το τηλεχειριστήριο στο κεφάλι. Πλάκα κάνω…».

Για το αν ξέρει από πριν ότι έχει να τον  μαρκάρει ένας καλός αμυντικός αν αυτό τον αγχώνει: “Πιο πολλές φορές θα επικεντρωθώ σε κάποιον που θα μαρκάρωμ αν θα μου είναι δύσκολο να τον μαρκάρω. Όχι τόσο πολύ επιθετικά γιατί αν μπεις στο παιχνίδι με οποιοδήποτε αντίπαλο, το έχεις χάσει πριν παίξεις. Αλλά υπάρχουν μερικοί που είναι πολύ ταλαντούχοι νιώθεις από πριν  ότι θα είναι πολύ δύσκκολο.”

Για το αν πρέπει να μαρκάρει τον Λάρκιν μετά την καραντίνα: “Εκεί θα είναι δύσκολο. Εκεί θα παρακαλάω να επιστρέψουμε στην καραντίνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.