Δείτε ePlayoff2020 και κερδίστε ένα PS4 και όχι μόνο! (video)

To novasports.gr και η SONY σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα Playstation4 και πολλά ακόμα δώρα στις εκπομπές των ePlayoff2020 κάθε Τετάρτη στις 19.30! Δείτε πως!

Τα ePlayoff2020 μπαίνουν την Τετάρτη στην τρίτη τους στροφή και η ανταπόκριση των gamers και των ποδοσφαιρόφιλων είναι πολύ μεγάλη. Το novasports.gr σε συνεργασία με τη SONY ανταποδίδει αυτή τη στήριξη και δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει το Playstation4 Pro μαζί με μια ετήσια συνδρομή PS Plus και ένα επιπλέον χειριστήριο Dualshock.

Κάθε αγωνιστική δύο τηλεθεατές της εκπομπής ePlayoff2020 στο  Web TV του novasports.gr και στο κανάλι του novasports στο Youtube μπορούν να κερδίσουν από ένα χειριστήριο Dualshock 4 και μία ετήσια συνδρομή PS Plus. Αυτό θα συμβεί τις οκτώ επόμενες αγωνιστικές στις εκπομπές που είναι κάθε Τετάρτη στις 19.30.

Όλοι όσοι συμμετάσχουν σε αυτές τις κλήρώσεις, αυτομάτως μπαίνουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, το Playstation 4 Pro, με τον νικητή να ανακοινώνεται στο τέλος του τουρνουά. 

Η διαδικασία θα είναι η εξής: 

Κάποια στιγμή στη διάρκεια της εκπομπής οι παρουσιαστές Αποστόλης Λάμπος και Μάκης Τογανίδης θα αναφέρουν μια λέξη-κλειδί η οποία θα αποτελεί το “πάσο” συμμετοχής σας στην κλήρωση για τα δώρα. Επισκεφτείτε την ενότητα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ του novasports.gr, μπείτε  στον διαγωνισμό “Playstation” συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό με απαραίτητη προϋπόθεση τη λέξη-κλειδί και καλή τύχη.

Ενημερωθείτε για τα ePlayoff2020 εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.