Final-8: Στον τελικό του κυπέλλου για πρώτη φορά η ΑΕΚ

Έγραψε ιστορία ο «Δικέφαλος»

Η ΑΕΚ επικράτησε 8-6 του Περιστερίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου στο πόλο ανδρών. Αυτή, είναι η πρώτη φορά που η «Ένωση» φτάνει μέχρι τον τελικό καθώς θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου λειτούργησε εν νέου πριν τέσσερα χρόνια.

Η ΑΕΚ, κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν άφησε τον αντίπαλο της να βρει γρήγορες επιθέσεις και με εξαιρετική άμυνα βρισκόταν από την αρχή μπροστά στο σκορ. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου κράτησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι ο «Δικέφαλος» πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό.

Η ΑΕΚ περιμένει πλέον τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη προκειμένου να μάθει τον αντίπαλο της. Ο τελικός της Κυριακής (23/5) θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα.

Τα οκτάλεπτα : 0-3, 3-2, 2-2, 1-1

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Αγκόρτσας 2, Π. Λαδάς, Φάρμερ, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Σ. Λαδάς, Μπιτσάκος.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής 2, Βούκσεβιτς, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βλατάκης, Μαυρωτάς 1, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.