Στον τελευταίο προκριματικό γύρο αποκλείστηκε ο Γκιώνης στο Contender της Σλοβενίας

Στον 4ο και τελευταίο προκριματικό γύρο γνώρισε τον αποκλεισμό ο Παναγιώτης Γκιώνης στο δυνατό WTT Contender της Σλοβενίας, που συνεχίζεται στη Νόβα Γκόριτσα.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης προχώρησε τρεις γύρους στην προκριματική διαδικασία κι έφτασε την Τετάρτη 02/11 να διεκδικεί την είσοδο στο κυρίως ταμπλό των «32». Άρχισε καλά απέναντι στον πολύ αξιόλογο νεαρό Ιάπωνα Γιούτα Τανάκα, αλλά τελικά κάμφθηκε με 3-1 σετ κι έμεινε έξω από τον 1ο γύρο του απλού ανδρών. Πάντως, στην επιστροφή του σε διεθνές τουρνουά, ύστερα από ένα ακόμα ικανό χρονικό διάστημα, που τον άφησε εκτός δράσης ο τραυματισμός του στον αχίλλειο, ο απολογισμός του κρίνεται θετικός. Στο σλοβένικο Contender αγωνίστηκαν επίσης ο Γιάννης Σγουρόπουλος, ο Γιώργος Σταματούρος και ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος. Ο πρώτος είχε αποκλειστεί στον 2ο προκριματικό γύρο και οι δύο άλλοι διεθνείς στον 1ο. Στην τεχνική καθοδήγηση ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής.

Στο Primary School Milojka Strukelj ο Γκιώνης (νούμερο 102 στο τρέχον παγκόσμιο ranking list) είχε bye στον προκριματικό γύρο των «128» και χτες Τρίτη απέκλεισε κατά σειρά τον Φιλανδό Άλεξ Ναούμι με 3-0 και τον Κροάτη Φίλιπ Ζέλικο με 3-1 σετ. Σήμερα Τετάρτη, στους «16» των προκριματικών, κυνήγησε την πρόκριση στον 1ο γύρο του απλού απέναντι στον Γιούτα Τανάκα, έναν δυνατό Ασιάτη αθλητή (Νο 119). Προηγήθηκε στο σκορ με οριακή διαφορά, έχασε στις λεπτομέρειες το 2ο σετ και στα δύο επόμενα δεν μπόρεσε να δείξει μεγάλη διάρκεια στα χτυπήματά του και ο Ιάπωνας πέρασε το παιχνίδι του. Η εξέλιξη 11-9, 8-11, 1-11 και 3-11.

Ο Τανάκα είναι 21 ετών και μεταξύ άλλων διακρίσεων έφτασε στα ημιτελικά του απλού ανδρών σε δύο Feeder του World Table Tennis. Στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας το 2021 και στο Γουέτσεστερ των Ηνωμένων Πολιτειών το 2022.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.