Βγήκε το prospectus για το διεθνές τουρνουά βετεράνων του Λουτρακίου – Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Βγήκε το prospectus για το διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων, που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2022 και άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής.

Η σπουδαία αθλητική εκδήλωση θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» και την οργανώνουν η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και το Sportcamp SA, που εδρεύει στην υπέροχη παραθαλάσσια πόλη. Το event είναι ενταγμένο στη σειρά του World Veteran Tour της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος (ITTF). Θυμίζουμε δε ότι αποτελεί τη δεύτερη στάση στον δρόμο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων του Ομάν τον προσεχή Ιανουάριο και δίνει στους ενδιαφερόμενους το έξτρα κίνητρο ότι κάθε νικητής στα συνολικά 4 τουρνουά της σειράς, δεν θα πληρώσει το παράβολο συμμετοχής για την κορυφαία διοργάνωση. Η ιστοσελίδα των αγώνων του Λουτρακίου είναι στη διεύθυνση https://www.ittf.com/tournament/5421/2022/wvt_rto_loutraki/, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο λινκ Microsoft Forms.

Θα γίνουν τα αγωνίσματα του απλού και του διπλού κι έχουν προκηρυχθεί 7 ηλικιακές κατηγορίες. Το παράβολο συμμετοχής για τον κάθε αθλητή και την κάθε αθλήτρια είναι 25 ευρώ. Η καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων για το αγώνισμα του απλού είναι 13 Σεπτεμβρίου και για τα διπλά 20 Σεπτεμβρίου.  

Οι ηλικιακές κατηγορίες των αγώνων είναι 40-49, 50-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75-79 και 80+ ετών. Η ITTF διατηρεί το δικαίωμα να συγχωνεύσει ηλικιακές κατηγορίες εάν δηλωθούν λιγότεροι από 8 αθλητές. Σύφωνα με το πρόγραμμα στις 13 και 14 Οκτωβρίου θα γίνει το προκριματικό στάδιο στο απλό και το διπλό και τις επόμενες δύο μέρες τα κυρίως ταμπλό, όπως και οι αγώνες «παρηγοριάς» (Consolation). Στο prospectus δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Διευθύντρια των αγώνων ορίστηκε η διοικητική υπάλληλος της ΕΦΟΕπΑ και πρώην διεθνής αθλήτρια Μαρία Μιτακίδου. ITTF Competition Manager ανέλαβε ο Jose Bentes, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποιος θα είναι επιδιαιτητής και ποιος αναπληρωτής επιδιαιτητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.