Βετεράνοι και ανεξάρτητοι στο τάραφλεξ του ΣΕΦ για τα πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Στην αγωνιστική σκηνή του εξαιρετικού ομοσπονδιακού προπονητηρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μπαίνουν την Κυριακή 10/4 βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

 Μπαίνουν για ν’ απολαύσουν παιχνίδια στις καλύτερες συνθήκες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων, όπως και το ανοικτό πρωτάθλημα ανεξαρτήτων. Είναι τα δύο ξεχωριστά ατομικά events, που διοργανώνει μαζί η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κάνοντας ένα «άνοιγμα» και σε αυτό το πολύτιμο κομμάτι του οικοδομήματος του αθλήματος. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων πρόκειται ν’ αγωνιστούν 20 άνδρες, στο όπεν ανεξαρτήτων 12 άνδρες και λόγω της μικρής συμμετοχής η διοργάνωση διεξάγεται τελικά σε μία μέρα και με δύο ηλικιακές κατηγορίες. Γυναίκες δεν παίρνουν μέρος, γενικά η ομοσπονδία είδε περιορισμένη ανταπόκριση σε αυτό το πρώτο κάλεσμά της, ωστόσο θα δώσει τον καλύτερο οργανωτικά εαυτό της για να τιμήσει τους θερμούς φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και να τους δημιουργήσει θετικές διαθέσεις για τους μελλοντικούς αγώνες. Να σημειωθεί ότι θα γίνει βιντεοσκόπηση των αγώνων και στη συνέχεια ανάρτησή τους στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο youtube.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων παίρνουν μέρος 20 πρώην ή και νυν αθλητές, που σήμερα έχουν ξεπεράσει το 40ο έτος της ηλικίας τους. Προέρχονται από 15 σωματεία. Θα γίνουν οι κατηγορίες 40-49 ετών με 10 συμμετοχές και 50+ ετών με επίσης 10. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι ο παλιός πρωταθλητής Ελλάδας στο ομαδικό και τα διπλά ανδρών και πρόεδρος του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από την ίδρυσή του, Σταύρος Πλακαντωνάκης και ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρώην πρωταθλητής Ελλάδας του απλού εφήβων Κώστας Βατσακλής.

Στο ανοιχτό πρωτάθλημα ανεξαρτήτων αγωνίζονται, χωρίς ηλικιακό περιορισμό, 12 άνδρες, που δεν είχαν ποτέ δελτίο σε σωματείο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Η μία κατηγορία είναι για άτομα έως 49 ετών και περιλαμβάνει 5 συμμετοχές και η δεύτερη για άτομα 50+ ετών κι έχει 7 συμμετοχές.

Και στα δύο πρωταθλήματα το σύστημα διεξαγωγής θα έχει γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ στη δεύτερη. Στο Πανελλήνιο βετεράνων τα γκρουπ αρχίζουν στις 11:20 και στο τουρνουά ανεξαρτήτων στις 11:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.