Σάρισες Φλώρινας-Παναθηναϊκός στο πρώτο διήμερο της Α1 γυναικών

Η A1 εθνική κατηγορία γυναικών θα κάνει την έναρξη στη νέα αγωνιστική περίοδο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Σε μία τροποποίηση του αρχικού προγράμματος αυτό θα είναι το μοναδικό πρωτάθλημα, που θα έχει δράση στις 9 και 10 Οκτωβρίου, στο πρώτο διήμερο της σεζόν 2021-2022. Οι αγώνες θα γίνουν στη Φλώρινα και η χτεσινή κλήρωση στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έφερε άμεσα την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση, ανάμεσα σε ομάδες που παρουσιάζονται σαν διεκδικήτριες του τίτλου. Την Κυριακή στις 11:30 οι τοπικές Σάρισες αντιμετωπίζουν για την 3η αγωνιστική τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να έχουν ενισχυθεί με πολλές ξένες αθλήτριες. Ζωηρό ενδιαφέρον βέβαια, παρουσιάζουν κι άλλοι αγώνες, όπως του Πέρα απέναντι στην ΑΕΚ και τη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης ή του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ο επίσης διεκδικητής Ολυμπιακός θα δώσει δύο αγώνες. Στο πρωτάθλημα θα μετάσχουν 7 ομάδες και με τον ίδιο αριθμό είχε αρχίσει και η περσινή διοργάνωση. Ο ΔΑΟ Ταύρου είναι η 7η ομάδα και δεν δήλωσε μόνο το ΠΚΔ Ταύρου.

Η κλήρωση φέρνει επίσης την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την 5η αγωνιστική και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τις Σάρισες την 7η. Η έναρξη όλων των υπόλοιπων πρωταθλημάτων θα γίνει το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου. Απλά η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. πραγματοποίησε χτες και την κλήρωση στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών (5 μόνο, δυστυχώς, οι ομάδες, που θ’ αγωνιστούν φέτος από τις 8, που άρχισαν πέρσι), ενώ οι λοιπές κληρώσεις θα λάβουν χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στο φαληρικό στάδιο αρχίζει την ίδια μέρα το τουρνουά πινγκ πονγκ στους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, όπου η ΕΦΟΕπΑ έχει αναλάβει τη γραμματεία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η Κοζάνη είναι η πόλη, που θα διοργανώσει το πρώτο αναπτυξιακό πρωτάθλημα στη νέα σεζόν. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προκήρυξε τους αγώνες, που θα φιλοξενηθούν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Οκτωβρίου και μέχρι τις 13 του μήνα θα δέχεται τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής. Το τουρνουά διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ΕΦΟΕπΑ σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης. Όπως κάθε φορά έχουν προκηρυχθεί οι ηλικιακές κατηγορίες από το μίνι παμπαιδικό μέχρι τις Ελπίδες. Θυμίζουμε ότι στην Κοζάνη θα γινόταν και πέρσι τον Οκτώβριο η αρχή στα τουρνουά μικρών ηλικιών, αλλά η επιδείνωση της κατάστασης στην πόλη με τον κορωνοϊό είχε φέρει την ακύρωση των αγώνων. Αργότερα ακολούθησε βέβαια, η γνωστή πολύμηνη αναστολή της δραστηριότητας του αθλήματος και είναι προφανές ότι ειδικά για τα αναπτυξιακά υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από τα παιδιά, καθώς το τελευταίο έγινε αρχές Φεβρουαρίου του 2020 στη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.