Μια ανάσα από τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος οι Γράψας – Σαββίδης στο συγχρονισμένο τραμπολίνο ανδρών

Την σπουδαιότερη διεθνή διάκριση της καριέρας τους άγγιξαν οι Μάριος Γράψας / Νίκος Σαββίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο του Μπακού, όπου έχασαν στις λεπτομέρειες το εισιτήριο για τον τελικό του συγχρονισμένου ανδρών, έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση.

Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε 89,640 βαθμούς στον προκριματικό (1ο πρόγραμμα: 41,220 β., 2ο πρόγραμμα: 48,420 β.) και κατέλαβε την 11η θέση μεταξύ των υποψηφίων φιναλίστ, μένοντας έξω από την προνομιούχο οκτάδα των φιναλίστ για μόλις 0,860 β..

Πρόκειται πάντως για μία από τις σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού τραμπολίνο στην ιστορία του θεσμού, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα οι Έλληνες εκπρόσωποι δεν έχουν πανηγυρίσει την είσοδο σε κάποιον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος, στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών.

Με την συμμετοχή των Γράψα / Σαββίδη στον προκριματικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο ανδρών ολοκληρώθηκε η παρουσία των Εθνικών ομάδων στη διοργάνωση του Μπακού, που σήμανε την επάνοδό τους στους μεγάλους αγώνες έπειτα από διετή παρένθεση λόγω της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. συγχαίρουν τους Έλληνες αθλητές-αθλήτριες και τους προπονητές-προπονήτριές τους για την προσπάθειά τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.