Όποιος δεν προλάβει, Nova...

Σήμερα τα λένε εισιτήρια, από αύριο θα τα λένε «μαγικά χαρτάκια».
Δημοσίευση: 20/01/2014 - 22:50

Σήμερα τα λένε εισιτήρια, από αύριο θα τα λένε «μαγικά χαρτάκια».

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 του τρίτου League Cup 2014 «Νίκος Σαμαράς» που θα φιλοξενηθεί Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου στο «γυμναστήριο» «Μιχάλης Παρασκευόπουλος ξεκίνησε σήμερα με την προπώληση των εισιτηρίων.

Οι φίλοι που θέλουν να βρίσκονται στο γήπεδο μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του Εθνικού (Πλατεία Πολυτεχνείου) αφού πρώτα θα επιδεικνύουν την Αστυνομική τους ταυτότητα, μιας και θα τηρηθεί ονομαστική λίστα εισόδου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας (ΟΥΤΕ ΤΑ GOLD), αλλά οι κάτοχοί τους θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίων του Final 4.

Γι αυτό το λόγο, εκτός από την Αστυνομική τους ταυτότητα, να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν και την κάρτα διαρκείας. Επίσης προκειμένου να εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας, τις τρεις (3) πρώτες μέρες της προπώλησης (20, 21 & 22 Ιανουαρίου) θα πωλούνται εισιτήρια ΜΟΝΟ στους φιλάθλους του Εθνικού που διαθέτουν κάρτα διαρκείας.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι:
 
·        Κανονικό: 15? (Ισχύει και για τους 3 αγώνες - Ημιτελικοί & Τελικός)
·        Φοιτητικό - Στρατιωτικό - Αθλητικό: 10? (Ισχύει και για τους 3 αγώνες - Ημιτελικοί & Τελικός)
·        VIP (Νέα κερκίδα): 20? (Ισχύει και για τους 3 αγώνες - Ημιτελικοί & Τελικός)
 
Το πρόγραμμα του League Cup «Νίκος Σαμαράς»
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου
18:30 - 1ος Ημιτελικός: Λαμία Vs Φοίνικας Σύρου
21:00 - 2ος Ημιτελικός: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου
18:30 - Τελικός
 
Όποιοι δεν προλάβουν πάντως να προμηθευτούν εισιτήρια θα έχουν την δυνατότητα να δουν και τις τρεις αναμετρήσεις από τα αθλητικά κανάλια Novasports που θα καλύψουν το Final4 και με ειδικές εκπομπές από το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με την βοήθεια εκλεκτών καλεσμένων.