Δεν κρατιούνται οι διεθνείς και ο Ανδρεόπουλος

Ανυπόμονοι να ξεκινήσουν το ταξίδι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι οι διεθνείς παίκτες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Μονπελιέ, αποστολή
Παντελής Λώλης 

Ανυπόμονοι να ξεκινήσουν το ταξίδι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι οι διεθνείς παίκτες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος. «Από χθες που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι. Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σ’ αυτήν την τελική φάση μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες. Υπάρχει μια ευχάριστη ανυπομονησία για να ξεκινήσουν οι αγώνες, ώστε να μπορέσουμε να μπούμε σε όλα τα ματς και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Γενικά πάντως όλοι νιώθουμε πολύ όμορφα», σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που περιμένει από την ομάδα να «…βγάζει ότι καλύτερο έχει στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του ομίλου μας, ποιοι είναι οι αντίπαλοι μας και θέλουμε να δίνουμε το 100%. Αν το κάνουμε θα είμαι ικανοποιημένος ως προπονητής». Στην ερώτηση αν οι παίκτες του, του δίνουν το δικαίωμα να πιστεύει σ’ αυτό που ανέφερε παραπάνω, ο κ. Ανδρεόπουλος τόνισε με νόημα: «Εγώ είμαι προπονητής στην ομάδα τα δύο τελευταία καλοκαίρια. Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για το παρελθόν, δεν το έχω κάνει ποτέ. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι μ’ αυτούς τους παίκτες. Όλο αυτό το διάστημα μου έχουν δώσει ότι καλύτερο μπορούν, αλλά βεβαία ως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, Αυτό που έχω δει πάντως τις τελευταίες ημέρες στα παιδιά με κάνει πιο αισιόδοξο ότι πραγματικά έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και θα παλέψουν για το καλύτερο». 

Γιώργος Πετρέας: «Αμηχανία και ανυπομονησία»

Από την πλευρά του ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας αφού φωτογραφήθηκε δίπλα στο Κύπελλο τόνισε με νόημα: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες και βλέπουμε κι εδώ στη Media Day αθλητές που τους θαυμάζει όλος ο κόσμος. Είμαστε πραγματικά όλοι χαρούμενοι που συμμετέχουμε σ’ αυτή τη γιορτή…» σχολίασε και συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στο Μονπελιέ καταλάβαμε ότι ήρθαμε σε κάτι σπουδαίο, σ’ ένα τουρνουά διαφορετικού επιπέδου απ’ αυτά που είχαμε συνηθίσει να παίζουμε τα προηγούμενα χρόνια… Τώρα πλέον περιμένουμε και το πρώτο παιχνίδι μας μετά από 10 χρόνια σε Ευρωβόλεϊ κι είμαστε πραγματικά ανυπόμονοι». Όσο για τα αποδυτήρια της Εθνικής ο Μεσσήνιος ήταν αποκαλυπτικός: «Υπάρχουν πολλές αντιθέσεις μέσα στα αποδυτήρια μας… Υπάρχουν στιγμές αμηχανίας για το που βρισκόμαστε με την επιστροφή μας στην Ευρωπαϊκή ελίτ, υπάρχουν στιγμές που δείχνουν ότι δεν λείψαμε ποτέ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είμαστε όλοι ανυπόμονοι, αλλά και χαρούμενοι γιατί είμαστε εδώ μαζί με τους καλύτερους κι αυτό που θέλουμε είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.