Οι ελληνικές συμμετοχές στο Παγκόσμιο RSX

Για τις γυναίκες θα είναι αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με 7 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX ανδρών, γυναικών, νέων ανδρών, νέων γυναικών, εφήβων, νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Τόρμπολε της Ιταλίας από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου.

Αυτός ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία για την Ελλάδα, διότι στις γυναίκες θα διεκδικήσουμε μία από τις 9 θέσεις που εξασφαλίζουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας. Θυμίζουμε ότι στους άνδρες η χώρα μας έχει πάρει την πρόκριση με τον Βύρωνα Κοκκαλάνη.

Οι χώρες που θα παλέψουν για την πρόκριση στις γυναίκες είναι 23 και πρόκειται για τις Βραζιλία, Φινλανδία, Περού, Χονγκ Κονγκ, Ελλάδα, Ουκρανία, Τουρκία, Μεξικό, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Κύπρο, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Καναδά, Λευκορωσία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Φιλιππίνες, Πορτογαλία, Ινδία και Αίγυπτο.

Αυτές που έχουν προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι οι Ολλανδία, Γαλλία, Κίνα, Μ. Βρετανία, Πολωνία, Ιταλία, Ισραήλ, Ισπανία, Δανία, Ρωσία και Εσθονία.

Στο Τόρμπολε, λοιπόν, θα αγωνιστούν οι Βύρωνας Κοκκαλάνης (Ν.Α.Ο.Β.Β.), Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης (Ν.Ο.Β.), Κατερίνα Δίβαρη (Ν.Α.Ο.Β.Β.), Αγγελική Σκαρλάτου (Ν.Ο.Κ.Β.), Λεωνίδας Τσορτανίδης (Ν.Ο. Άνδρου ), Γιώργος Φράγκος (Ν.Α.Ο.Β.Β.) και Ιωάννα Σίρτη (Ι.Ο. Π.Ράφτη). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.