Βαβρίνκα: «Τρελάθηκε ο Φέντερερ»

Χαρούμενος με την κατάκτηση του αυστραλιανού όπεν από τον Σάνισλας Βαβρίνκα είναι ο Ρότζερ Φέντερερ, σύμφωνα με τον πρώτο.
Δημοσίευση: 28/01/2014 - 12:36

Χαρούμενος με την κατάκτηση του αυστραλιανού όπεν από τον Σάνισλας Βαβρίνκα είναι ο Ρότζερ Φέντερερ, σύμφωνα με τον πρώτο. Ο Ελβετός τενίστας έδωσε συγχαρητήρια στον συμπατριώτη του και του αποκάλυψε πως είναι χαρούμενος για την επιτυχία του.

Χαρακτηριστικά, ο Βαβρίνκα υπογράμμισε: «Μου έστειλε μηνύματα, με πήρε τηλέφωνο. Είχε τρελαθεί για εμένα, ήταν πολύ-πολύ χαρούμενος. Έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση πολλές φορές και ξέρει πώς αισθάνεσαι. Ήταν πολύ ευχαριστημένος. Όπως λέω πάντα, είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου, πάντα δίπλα μου».

Στη συνέχεια, ο 28χρονος τενίστας υπογράμμισε: «Σίγουρα κάποιοι παίκτες θα καταλάβουν ότι μπορούν να κερδίσουν ένα σλαμ. Όλοι οι αθλητές του Top 15 ξέραμε ότι οι τέσσερις μεγάλοι ήταν ακόμα εκεί, όμως νιώθαμε πέρυσι ότι είχαμε περισσότερες πιθανότητες να τους κερδίσουμε. Δεν κερδίσαμε major, αλλά ήμασταν πιο κοντά. Τώρα όλοι θα περιμένουν από εμένα να πάω καλά και στο επόμενο σλαμ. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ, να κάνω τα σωστά πράγματα στην προπόνηση».