Με δύο έλληνες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης

Εμφανώς περιορισμένη θα είναι η συμμετοχή των ελλήνων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25αρα πισίνα, που θα διεξαχθεί στο Αιντχόφεν της Ολλανδίας

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Νόρα Δράκου θα είναι οι μόνοι αθλητές που θα φορέσουν το εθνόσημο, χωρίς να έχουν εστιάσει την προετοιμασία τους στην συγκεκριμένη διοργάνωση, αφήνοντας τον πήχη των προσδοκιών χαμηλά. 

Οι αγώνες ξεκινούν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 του ίδιου μήνα. Επίσης μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας, που θα γίνει στο Ντουμπάι.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος επιστρέφει μετά από τρία χρόνια σε Ευρωπαϊκό μικρής πισίνας, διοργάνωση στην οποία έχει κατακτήσει στο παρελθόν τρία χάλκινα μετάλλια. Ο προπονητής του, Δημήτρης Δαμασιώτης, επισήμανε ότι ο Έλληνας πρωταθλητής «… δεν είναι απόλυτα έτοιμος για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα, ενώ στην ημερίδα (σ.σ. στο Χαλάνδρι) έκανε ένα “ξεμούδιασμα”. Θα πάμε για το συναγωνισμό και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, ίσως κάποιο τελικό. Είμαστε σε έντονη προετοιμασία και το Ευρωπαϊκό 25άρας το βλέπουμε ως ένα δυνατό αγώνα».

Η Νόρα Δράκου αναφέρθηκε στο επίπεδό της φυσικής της κατάστασης: «Έχουμε κάνει μία μίνι προετοιμασία για τους αγώνες αυτούς. Στόχος μου είναι να κάνω καλές επιδόσεις και να διεκδικήσω την είσοδο στα ημιτελικά ή στους τελικούς κάποιων αγωνισμάτων μου, όπως τα 50μ. ύπτιο και τα 100μ. ελεύθερο. Η διοργάνωση αυτή διεξάγεται αρκετά νωρίς στη σεζόν. Περισσότερο θα τη δω ως ένα στάδιο προετοιμασίας και εμπειρίας, ενόψει της συνέχειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.