Παρών και φέτος στο ραντεβού ο Κρεάνγκα

Στην αφρόκρεμα του ΤΟΠ 12 της Ευρώπης θα είναι και φέτος ο Καλλίνικος Κρεάνγκα...

Στην αφρόκρεμα του ΤΟΠ 12 της Ευρώπης θα είναι και φέτος ο Καλλίνικος Κρεάνγκα μετά την ακύρωση συμμετοχής του ανέτοιμου Δανού Μίκαελ Μέιζ. Αυτή η εξέλιξη ευνόησε τον Κρεάνγκα βάζοντάς τον στη σχετική λίστα για τη Λιέγη. Ο Μέιζ, μεγάλος άτυχος της περασμένης χρονιάς, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και τον Σεπτέμβριο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού ανδρών το 2009 και νικητής του Ευρωπαϊκού ΤΟΠ 12 το 2004 επανήλθε στις προπονήσεις και αρχικά είχε επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στη βελγική πόλη. Γρήγορα όμως, διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να είναι έτοιμος μέχρι τη διεξαγωγή της διοργάνωσης, το διήμερο 5 και 6 Φεβρουαρίου. Έτσι ενημέρωσε ότι ακυρώνει την παρουσία του και τη θέση του παίρνει ο Έλληνας πρωταθλητής που ήταν πάντα μέσα στους προσκληθέντες τα τελευταία 15 χρόνια.

«Ο Μίκαελ έχει αρχίσει τις προπονήσεις, αλλά το ΤΟΠ 12 είναι πολύ νωρίς. Είναι απαραίτητο να ακυρώσουμε τη συμμετοχή του», τόνισε ο προπονητής της εθνικής Δανίας Πίτερ Σαρτζ. Ο Κρεάνγκα, που αρχικά ήταν 1ος αναπληρωματικός, μπήκε στη λίστα ως 11ος μπροστά από τον Βέλγο Ζαν Μισέλ Σέιβ, που εκπροσωπεί τη διοργανώτρια χώρα. Στη θέση του 1ου αναπληρωματικού προωθήθηκε τώρα ο Γερμανός Μπάστιαν Στέγκερ, ενώ ο Παναγιώτης Γκιώνης είναι πλέον 7ος αναπληρωματικός.

Ολοκληρωμένη η λίστα των συμμετοχών αποτελείται από τους Τίμο Μπολ (Γερμανία), Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ (Λευκορωσία), Ντιμίτρι Οβτσάροφ, Κριστιάν Σους, Πάτρικ Μπάουμ (Γερμανία), Βέρνερ Σλάγκερ (Αυστρία), Αλεξέι Σμιρνόφ (Ρωσία), Τιάγκο Απολόνια (Πορτογαλία), Τσεν Βεσίνγκ (Αυστρία), Άντριαν Κριζάν (Ρουμανία), Καλλίνικο Κρεάνγκα (Ελλάδα) και Ζαν Μισέλ Σέιβ (Βέλγιο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.