Χάνει έδαφος η Εθνική

Η Λετονία προηγείται της Εθνικής μας με 2-0, με την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας των αγώνων στη συνάντηση του Κυπέλλου Ντέιβις.

Η Λετονία προηγείται της Εθνικής μας με 2-0, με την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας των αγώνων στη συνάντηση του Κυπέλλου Ντέιβις (2η κατηγορία Ευρωαφρικανικής Ζώνης), που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη. Η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει αύριο να μείνει σε… τροχιά διεκδίκησης της νίκης κατά τη διεξαγωγή του διπλού.

Στον αγώνα του διπλού, που θα αρχίσει στις 13.00, είναι προγραμματισμένο να παίξουν οι Οικονομίδης, Γιακούποβιτς κόντρα στους Γιούσκα, Παβλόβς. Την Κυριακή θα γίνουν τα παιχνίδια: Αγγελίνος- Λέζνιεκς, Γιακούποβιτς-Γιούσκα, με το πρόγραμμα να αρχίζει στις 10.00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σήμερα, ο Άντις Γιούσκα (Νο 2 της Λετονίας) επικράτησε στον πρώτο αγώνα του απλού του Θόδωρου Αγγελίνου με 3-0 σετ (6-3, 7-5, 6-2), ενώ στον δεύτερο αγώνα ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς αντιμετώπισε τον Ντένις Παβλόβς, Νο 3 της Λετονίας, καθώς ο Κάρλις Λέζνιεκς, Νο 1 της ομάδας, ο οποίος επρόκειτο να αγωνιστεί, τραυματίστηκε στην προθέρμανση και αναγκάστηκε να αποσυρθεί. Ωστόσο, και ο Παβλόβς αποδείχτηκε πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον 30χρονο Έλληνα τενίστα, ο οποίος παραδόθηκε μετά το πρώτο σετ και ο Παβλόβς έφτασε στην νίκη με 6-3, 6-1, 6-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.