Κίνητρο για τον Φαρά και την παραμονή στην κορυφή οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου

Ο Βρετανός Μο Φαρά απηύθυνε τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τον ψήφισαν για κορυφαίο Ευρωπαίο αθλητή της χρονιάς από την EAA.

Ο Βρετανός Μο Φαρά απηύθυνε τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τον ψήφισαν για κορυφαίο Ευρωπαίο αθλητή της χρονιάς από την EAA. Ο 28χρονος έγινε ο πρώτος άνδρας αθλητής των μεγάλων αποστάσεων που του απονέμεται η τιμητική διάκριση από το 1993, οπότε ξεκίνησε η σχετική δημοσκόπηση.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχω επιλεγεί ως Ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ευρωπαϊκό αθλητισμό και όλους όσοι ψήφισαν για μένα», δήλωσε ο Φαρά και πρόσθεσε: «Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ σπουδαία για μένα. Το 2010 κέρδισα στα 5.000μ και 10.000μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και βελτιώθηκα περαιτέρω το 2011 με επιτυχίες και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελεί τιμή για μένα να κερδίσω αυτό το βραβείο μπροστά από τόσο άλλους μεγάλους αθλητές, όπως ο Κριστόφ Λεμέτρ και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το σημείο της καριέρας μου και ιδίως τον προπονητή Αλμπέρτο Σαλαζάρ. Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά με στόχο να παραμείνω στην κορυφή το 2012 και τα αμέσως επόμενα χρόνια».

Ο Φαρά τόνισε επίσης ότι είναι αποφασισμένος να μην επαναπαυθεί στις δάφνες του και θα έχει μεγάλο κίνητρο την διατήρησή του στην κορυφή του κόσμου, όταν θα τρέχει μπροστά στην οικογένεια και στους φίλους του στο Λονδίνο, το προσεχές καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.