Οργή Τζόρτζεβιτς εναντίον της Ναντ

«Ερασιτέχνες» χαρακτήρισε ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της ομάδας του Ναντ, μετά το λάθος που έγινε στο παιχνίδι με τη Μπαστιά και μπορεί να κοστίσει τον μηδενισμό των «καναρινιών»!

«Ερασιτέχνες» χαρακτήρισε ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της ομάδας του Ναντ, μετά το λάθος που έγινε στο παιχνίδι με τη Μπαστιά και μπορεί να κοστίσει τον μηδενισμό των «καναρινιών»!

Η Ναντ κέρδισε στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος τους Κορσικανούς με 2-0, αλλά πιθανότατα δεν θα κερδίσει τους τρεις πόντους, καθώς παρέταξε τιμωρημένο παίκτη!

Συγκεκριμένα, ο Αμπντουλάι Τουρέ, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών, μπήκε στο 67ο λεπτό του αγώνα με αποτέλεσμα η Μπαστιά να κάνει ένσταση.

Ο Τζόρτζεβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ξέσπασε εναντίον των ανθρώπων της ίδιας της ομάδας χαρακτηρίζοντάς τους λίγο-πολύ άσχετους.

«Είναι ένα ερασιτεχνικό λάθος. Η Ναντ έχει 50-60 υπαλλήλους και το 80% δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Είμαι εδώ πεντέμισι χρόνια και βλέπω ανθρώπους που ακόμα δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν», δήλωσε ο Σέρβος επιθετικός.

Όπως έγινε γνωστό πάντως, παρά τον μηδενισμό της Ναντ η Μπαστιά δεν θα ωφεληθεί από το λάθος των αντιπάλων τους, καθώς δεν προβλέπεται από τον σχετικό κανονισμό να πάρει τη νίκη στα χαρτιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.