Του πηγαίνει η Σκωτία

Ο Μαχαμαντού Σισσόκο πειτα από πολλές περιπλανήσεις σε μικρές ομάδες της Ευρώπης φαίνεται πως βρήκε επιτέλους την ποδοσφαιρική του στέγη...

Όταν είσαι ποδοσφαιριστής είναι σίγουρο ότι μέχρι να καθιερωθείς σε κάποια ομάδα θα πρέπει να καταβάλεις πολύ κόπο και ίσως να  αλλάξεις πολλές φανέλες. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τον 22άχρονο αμυντικό της Κιλμάρνοκ, Μαχαμαντού Σισσόκο ο οποίος έπειτα από πολλές περιπλανήσεις σε μικρές ομάδες της Ευρώπης φαίνεται πως βρήκε επιτέλους την ποδοσφαιρική του στέγη. Μπορεί να ανήκει στο δυναμικό της Ουντινέζε, όμως από το 2007 μέχρι και σήμερα δεν μπορούσε να στεριώσει πουθενά μέχρι που κατέληξε στην Σκωτία και την Κλιμαρνόκ με την οποία φέτος έχει ήδη 28 συμμετοχές.

“Δεν θα με ανησυχούσε καθόλου αν είχα την ευκαιρία να μείνω στην Σκωτία. Είμαι χαρούμενος εδώ και έχω κάνει καλούς φίλους, αλλά δεν ξέρω τις προθέσεις της Ουντινέζε” δήλωσε ο Σισσόκο σε αγγλική εφημερίδα.

Ο Γάλλος αμυντικός αυτή την στιγμή ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό παρ’όλα αυτά είναι αισιόδοξος πως θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με την Χαρτς το προσεχές Σάββατο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.