Μάουρερ: «Συγκεντρωμένοι για τη νίκη» (video)

Ο Ράινερ Μάουρερ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι αρκετά συγκεντρωμένη για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Εργοτέλη, σύμφωνα με όσα αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα.

Ο Ράινερ Μάουρερ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι αρκετά συγκεντρωμένη για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Εργοτέλη, σύμφωνα με όσα αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη: «Τώρα πηγαίνουμε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουμε μία αρκετά δύσκολη ομάδα, τον Εργοτέλη, ο οποίος δεν έχει νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Έχει αλλάξει προπονητή και θα είναι υπό πίεση η ομάδα».

Για το πώς περιμένει τον αντίπαλο: «Ο Εργοτέλης έχει καλή επιθετική ομάδα, καλούς και ποιοτικούς παίκτες όπως ο Μπαντιμπαγκά και πιστεύω ότι θα μας δυσκολέψει αρκετά. Έχει αρκετές επιλογές και είναι μια αρκετά καλή ομάδα».

Για το τι χρειάζεται η Ξάνθη για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι. Παίξαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια και έτσι πρέπει να παίξουμε και τώρα. Να κάνουμε ευκαιρίες και να φτάσουμε στη νίκη».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Πιστεύω θα είναι ανοιχτό παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Είμαστε υπό πίεση, στους 24 βαθμούς, αυτό πρέπει να αλλάξει και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό το πώς αγωνίζεται η ομάδα και υπήρχαν παιχνίδια που αποδώσαμε καλά αλλά δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

Για την έλευση του Γκαρσία: «Είναι εδώ και όλοι ξέρουν το πόσο καλός παίκτης είναι. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος αλλά πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Για το αν πιστεύει στη νίκη: «Είναι ένα γήπεδο που έχει παίξει αρκετές φορές. Θα είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.