Αναδίπλωση από τον Κανιθάρες μετά τις αντιδράσεις

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η άποψη που εξέφρασε ο Σαντιάγκο Κανιθάρες, μετά την είδηση του χαμού του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, σε τροχαίο δυστύχημα.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η άποψη που εξέφρασε ο Σαντιάγκο Κανιθάρες, μετά την είδηση του χαμού του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας δέχτηκε έντονη κριτική, όταν τόνισε σε tweet πως δεν αξίζει τιμές ήρωα ο Ρέγες, επειδή οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα.

Χαρακτηριστικά, ο Κανιθάρες είχε γράψει: “Το να οδηγείς με υπερβολική ταχύτητα είναι μια κατακριτέα συμπεριφορά. Στο δυστύχημα αυτό υπήρξαν θύματα πέρα από τον οδηγό. Ο Ρέγες δεν αξίζει τιμές ήρωα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι λυπηρό αυτό που του συνέβη και προσεύχομαι για την ψυχή του”.

Λίγο αργότερα και μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, ο Κανιθάρες έγραψε: “Ίσως να μην το εξήγησα καλά. Φυσικά και αξίζει τιμές για την καριέρα και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Διαβάζω όλες τις απόψεις και τις σέβομαι, ακόμη κι όσες περιλαμβάνουν ύβρεις. Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να καυτηριάσω την αναλγησία και να προκαλέσω τη συζήτηση για το ότι τα λάθη που κάνουμε εμείς φέρνουν πόνο”.

Το σχετικό tweet: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.