Χωρίς Καββαδά στην Οστάνδη

Στη «μάχη» του EuroCup ρίχνεται αύριο ο Πανιώνιος, με πρώτο αντίπαλο (21:30) την Οστάνδη στο Βέλγιο, για τον 6ο όμιλο.

Στη «μάχη» του EuroCup ρίχνεται αύριο ο Πανιώνιος, με πρώτο αντίπαλο (21:30) την Οστάνδη στο Βέλγιο, για τον 6ο όμιλο. Αυτή είναι η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση για την ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά από τέσσερα χρόνια, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μην υπολογίζει στην παρουσία του Βασίλη Καββαδά. Ο νεαρός σέντερ δεν ακολούθησε την αποστολή που αναχώρησε σήμερα μέσω Βρυξελλών με προορισμό την Οστάνδη. Ο Καββαδάς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι, δεν προπονήθηκε χθες και παρέμεινε στην Αθήνα για να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλωσε για την πρεμιέρα στην Ευρώπη: «Η Οστάνδη είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στο Βέλγιο, μία ομάδα που συμμετείχε στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για μια πολύ ισχυρή ομάδα. Έχουν παράδοση και ένα πλήρες ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Νομίζω ότι το στιλ μπάσκετ τους, μας ταιριάζει καλά και θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για τη νίκη στο σπίτι τους. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο σχέδιο μας καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Οστάνδη μπορεί να έχει αλλάξει πολλά στο ρόστερ της, το περασμένο καλοκαίρι, αλλά εξακολουθεί να είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς, ο οποίος αναδείχθηκε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική MVP της Α1 και ηγείται του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Είναι ένα πολυ σημαντικό παιχνίδι και θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα σε μία έμπειρη και δυνατή ομάδα. Η Ουνίξ είναι το φαβορί του ομίλου αλλά αν καταφέρουμε να νικήσουμε την Οστάνδη εκτός έδρας θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στους “16”. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του», κατέληξε.

Ο Πανιώνιος είχε δώσει τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα του απέναντι στην Ολίμπια Μιλάνο, στις 14 Ιανουαρίου 2009. Η τελευταία φορά που αντιμετώπισε την αυριανή αντίπαλό του, Οστάνδη, ήταν πριν από 21 χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 1990-91 στη φάση των «16» του Κυπέλλου Κόρατς. Τότε είχε επικρατήσει 87-71 εντός έδρας και 103-101 στο Βέλγιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.