Καζλάουσκας: Ο Διαμαντίδης το «κλειδί», αλλά…

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ξέρει καλά πως μια ομάδα δεν ισούται με έναν παίκτη, αλλά όταν πρόκειται για τον Δημήτρη Διαμαντίδη πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ξέρει καλά πως μια ομάδα δεν ισούται με έναν παίκτη, αλλά όταν πρόκειται για τον Δημήτρη Διαμαντίδη πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Στη διοργάνωση αναφέρθηκε και ο Ραμούνας Σισκάουσκας.

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ εξήγησε πως ο «3-D» θα είναι το «κλειδί», χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται ότι από εκεί και πέρα οι Μοσχοβίτες θα πρέπει να «πιάσουν» όσο μπορούν καλύτερα όλους τους «πράσινους».  «Πολύ δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός και στην περιφέρεια και στη ρακέτα. Δεν μπορείς να πεις πως αν ελέγξεις τη μία από τις δύο μπορείς να τη νικήσεις. Πρέπει να τον χτυπήσεις παντού. Ο Διαμαντίδης είναι το κλειδί του Παναθηναϊκού. Αλλά δεν μπορείς να ξεχάσεις και τους άλλους παίκτες, όπως ο Μπατίστ. Θα ξεκινήσουμε από πολύ καλή άμυνα, με συγκέντρωση και θα δώσουμε μεγάλη σημασία στο πως θα αγωνιστούμε», ήταν τα λόγια του Λιθουανού τεχνικού.

Ο συμπατριώτης του, Ραμούνας Καζλάουσκας, από την άλλη, μίλησε πιο γενικά. «Κάθε Φάιναλ Φορ είναι μια νέα ιστορία. Είναι διαφορετικό και φέτος. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν αδυναμίες. Κάθε μία πρέπει να βρει αυτές της άλλης και να το χρησιμοποιήσει υπέρ της. Και οι τέσσερις ομάδες μπορούν τόσο να χάσουν όσο και να νικήσουν. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100%, αλλά ακόμη και αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό», επεσήμανε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.