«Πλημμύριζε» από ποιότητα στα Χανιά

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 4-0 του Ολυμπιακού στα Χανιά, στο ματς με τον Πλατανιά και την εικόνα, που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» στο συγκεκριμένο ματς.

Μας είχε προϊδεάσει ο Όσκαρ Γκαρθία για αλλαγές στην ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά σε σχέση με το σχήμα που είχε παρατάξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τελικώς, ο Ισπανός τεχνικός δεν έκανε μία ή δύο, αλλά συνολικά πέντε, δίνοντας θέση βασικού σε τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την ποιότητά τους μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Πρόκειται για τους Μάριν, Φορτούνη και Μάρτινς, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Πάρντο (ο Κολομβιανός έμεινε εκτός 18άδας), Οτζίτζα Οφόε και Ζιλέ. Επίσης, οι Σισέ και Κούτρης έπαιξαν αντί των Ενγκελς και Χατζισαφί, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στα Χανιά μένοντας στον Πειραιά, αφού το Σάββατο ο Γκαρθία τους απέκλεισε από τη 21μελή αποστολή.

Χωρίς καμία αμφιβολία, οι «Πειραιώτες» πήραν υψηλό βαθμό στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, έχοντας ταχύτητα, κίνηση μακριά από τη μπάλα, εμπνεύσεις και αποτελεσματικότητα. Κάπως έτσι ήρθαν τα τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, με αποτέλεσμα να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα το δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ με τον Σισέ.

Ο Γκαρθία ήθελε και άλλα τέρματα από τους φορ του, κάτι που το τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μάλιστα, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και με την είσοδο του Τζούρτζεβιτς στη θέση του (χαρούμενου για το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του στην Ελλάδα), Κέβιν Μιραλάς, το σύστημα άλλαξε σε 4-4-2, αφού ο Σέρβος συνυπήρξε στη γραμμή κρούσης με τον Ανσαριφάρντ. Ωστόσο, ο δείκτης του σκορ δεν άλλαξε σε ένα ματς όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από την αρχή έως το τέλος, “πλημμυρίζοντας” από ποιότητα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.