Ενρίκε: «Καλύτεροι με Μπλάκμπερν»

Σημαντικό κίνητρο για την εκτός έδρας νίκη επί της Μπλάκμπερν έχουν, σύμφωνα με τον Χοσέ Ενρίκε, οι παίκτες της Λίβερπουλ.

Σημαντικό κίνητρο για την εκτός έδρας νίκη επί της Μπλάκμπερν έχουν, σύμφωνα με τον Χοσέ Ενρίκε, οι παίκτες της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» πηγαίνουν στο Ιγουντ Παρκ τέσσερα εικοσιτετράωρα πριν από τον ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την Εβερτον και ο Ισπανός αμυντικός επιμένει ότι πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητές τους στον προπονητή τους Κένι Νταλγκλίς.
 
«Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για την ομάδα, οφείλουμε όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιωθούμε. Από την πλευρά μου προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, αλλά κανείς δεν έχει εξασφαλίσει θέση στην ενδεκάδα. Θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω να γίνει αυτό και στο ματς με την Μπλάκμπερν, έτσι ώστε να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση στον ημιτελικό του κυπέλλου. Πρέπει να φύγουμε νικητές από την έδρα της Μπλάκμπερν και γενικά να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται από τους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος», ανέφερε ο Ενρίκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.