“Αρέσει” ο Μπαράλ αν …χαλάσει του Ορλάντο Σα

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr εκτός από τον Μιγκέλ Γκερέρο, οι "κιτρινόμαυροι" εξετάζουν την περίπτωση και του Ισπανού Νταβίδ Μπαράλ. Διαβάστε την προτεραιότητα του Πογέτ.

Ο Ορλάντο Σα παραμένει ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της Ρέντιγκ κάνουν καθημερινά όλο και πιο δύσκολη την απόκτησή του. Όσο οι Άγγλοι δε χαμηλώνουν τον …πήχη των απαιτήσεων τόσο ο Πορτογάλος απομακρύνεται από την Ένωση και οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν ήδη στα υπόψιν τους εναλλακτικές επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση. Χθες το novasports.gr σας αποκάλυψε το όνομα του Μιγκέλ Γκερέρο της Λεβάντε, το οποίο βρίσκεται μεταξύ αυτών που εξετάζουν οι “κιτρινόμαυροι”, ενώ όπως αποκάλυψαν τα κανάλια novasports στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης (19/1), η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Ισπανό Νταβίδ Μπαράλ.

Ο 33χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ντάφρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και θεωρείται μια αξιόπιστη επιλογή για τη γραμμή κρούσης, περισσότερο λόγω της πολυετούς παρουσίας του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τις φανέλες της Λεβάντε και της Σπόρτιγκ Χιχόν.

Φέτος ο Μπαράλ σε δέκα αναμετρήσεις πρωταθλήματος σκόραρε τρεις φορές, ενώ στην τελευταία του παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Λεβάντε έπαιξε σε 35 αγώνες σκοράρωντας 11 φορές.

Πρώτος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία πάντως δεν κατάφερε να αγωνιστεί, αν και έχει εμπειρία από Ελλάδα, αφού τη σεζόν 2005/06 ήταν στον πάγκο της “Βασίλισσας” στην αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, αυτό που προκύπτει μετά τη συνάντηση των Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Πογέτ είναι ότι ο προπονητής της Ένωσης έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, με τους Ούκρα, Βαντίγιο, Μίροσλαν Ράντοβιτς (32χρονος Σέρβος, πρώην παίκτης της Λέγκια Βαρσοβίας) και τον Ματέι να αποτελούν αυτή τη στιγμή τις βασικές επιλογές της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.