Αρκέστηκαν στο μηδέν… (video)

Hρακλής και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, καταφέρνοντας να μείνουν κοντά στη μέση της βαθμολογίας. Καλό ρυθμό κι ευκαιρίες είχε το ματς στο «Καυτανζόγλειο».

Hρακλής και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, καταφέρνοντας να μείνουν κοντά στη μέση της βαθμολογίας. Καλό ρυθμό κι ευκαιρίες είχε το ματς στο «Καυτανζόγλειο».

Η μικρή παράδοση των αναμετρήσεων Θεσσαλονικέων και Κρητικών που τους θέλει να μένουν στην ισοπαλία 0-0 επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Με το βαθμό της ισοπαλίας ο «Γηραιός» έφτασε τους 23 βαθμούς, με τον Πλατανιά ν΄ ανεβαίνει στους 21. Οι Κρητικοί, παρά το γεγονός ότι εκτός έδρας έχουν σημαντικά προβλήματα φέτος, έκαναν δεκατέσσερις τελικές στο «Καυτανζόγλειο» και δικαίως απέσπασαν την ισοπαλία από τον ισοϋψή αντίπαλό τους.

Μπήκε φουριόζος, χωρίς αποτέλεσμα

Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι απείλησε μόλις στο 4΄ με τον Σωτηρίου να νικά τον Τσιλιανίδη που από καλή θέση νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε κοντινό πλασέ. Η μεγάλη στιγμή του «Γηραιού» ήταν στο 10΄, με τον Λουκίνα να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με την εστία των Κρητικών και τον γκολκίπερ της, αλλά δεν επιχείρησε να την προσεγγίσει. Με σουτ από απόσταση, εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα άουτ, με το 0-0 να παραμένει. Ο Πλατανιάς έκανε αισθητή την παρουσία του στο 19΄, με τον Γκνιάτιτς να νικιέται από τον Χουάντερσον σε σουτ που επιχείρησε. Κουλιμπαλί και Μενδρινός στο 36΄ έχασαν σοβαρή διπλή ευκαιρία για τους «κόκκινους», με τον τερματοφύλακα των Θεσσαλονικέων να είναι ξανά «παρών». Έτσι η ισοπαλία χωρίς γκολ έμεινε, με τις ομάδες, πάντως, να έχουν κάποιες ευκαιρίες για σκοράρισμα.


Κράτησε με ευκολία τον πόντο…

Ο λόγος για τον Πλατανιά, ο οποίος μπήκε με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση στο δεύτερο μέρος και στο 57΄ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για να περάσουν εμπρός στο σκορ οι Κρητικοί. Το διώξιμο του Μπουκουβάλα έφερε την μπάλα στον Γουνδουλάκη, όμως η προσπαθειά του σταμάτησε ξανά στον Χουάντερσον. Η κατοχή ήταν οριακά υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κράτησαν τον πόντο με σχετική άνεση αφού το παιχνίδι δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου 45λεπτου. Μέσα από αλλαγές προσπάθησαν οι Παπαδόπουλος και Παράσχος να βοηθήσουν τις ομάδες τους για το πολυπόθητο γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Υπήρχε διάθεση από αμφότερες, όχι, όμως, και οι ευκαιρίες που θα οδηγούσαν σε σκορ.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος / 4-2-3-1): Χουάντερσον – Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς – Καρασαλίδης (76΄ Πασάς), Ιντζόγλου – Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ (64΄ Ρομάνο) – Λουκίνας (70΄ Περόνε).

Πλατανιάς ( Γιώργος Παράσχου / 4-4-2): Σωτηρίου – Κουλιμπαλί, Σελίν, Ιτούα, Σκαρντοβέλι – Αποστολόπουλος (86΄ Μιλούνοβιτς), Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (66΄ Ντίνας) – Ανγκούλο, Γουνδουλάκης (79΄ Στανισάβλιεβιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.