Το σήκωσε η Κέρμπερ

Η Αντζελίκ Κέρμπερ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ξέφρενη πορεία της στο αυστραλιανό όπεν, κατακτώντας τον τίτλο, μετά τη νίκη της 2-1 σετ επί της Σερένα Γουίλιαμς.

Η Αντζελίκ Κέρμπερ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ξέφρενη πορεία της στο αυστραλιανό όπεν, κατακτώντας τον τίτλο, μετά τη νίκη της 2-1 σετ επί της Σερένα Γουίλιαμς. Η Γερμανίδα τενίστρια πήρε το πρώτο σετ με 6-4, όμως η Αμερικανίδα αντέδρασε στο δεύτερο και ισοφάρισε (6-3). Τελικά, η Κέρμπερ κατάφερε να φτάσει στον πρώτο της Grand Slam τίτλο, κατακτώντας το τρίτο σετ με 6-4. Παράλληλα, οι Γερμανοί πανηγυρίζουν τον πρώτο τους τίτλο Grand Slam μετά το 1999. Η Γουίλιαμς από την πλευρά της, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Στέφι Γκραφ, καθώς έμεινε στους 21 τίτλους. 

Μετά το τέλος του αγώνα, η Κέρμπερ τόνισε απευθυνόμενη στη Γουίλιαμς: ««Σερένα, έχεις δημιουργήσει ιστορία, αποτελείς παράδειγμα για όλες τις τενίστριες στον κόσμο. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Ήταν τιμή μου που έφτασα στον τελικό και με τη νίκη μου το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Σε όλη μου τη ζωή δούλεψα πολύ σκληρά και το να μπορώ να λέω πως είμαι πλέον νικήτρια Grand Slam είναι τεράστια υπόθεση για μένα».

Από την πλευρά της, η Αμερικανίδα τόνισε: «Άντζι, το αξίζεις. Συγχαρητήρια. Χαίρομαι πολύ που έφτασα ως τον τελικό. Είχα την ευκαιρία να διεκδικήσω έναν ακόμη τίτλο, αλλά δεν πειράζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.