Ντιαντιούν: «Δύσκολος ο Ολυμπιακός»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Βλάντιμιρ Ντιαντιούν, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση του Europa League.

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Βλάντιμιρ Ντιαντιούν, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση του Europa League. Ο επιθετικός της ρωσικής ομάδας τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και πως η ομάδα του θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν θέλει να προχωρήσει στην εφετινή διοργάνωση.

Αρχικά, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και στην παρούσα φάση είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Εμείς δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως πέρσι με την Τβέντε ξανά στο Λουζνίκι. Η αποχή από τους αγώνες μας επηρέασε και αντέξαμε μόνο στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα. Πρέπει λοιπόν να μην κάνουμε τα ίδια λάθη και να αντέξουμε και στα 90 λεπτά του αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι θα ανταπεξέρθουμε στις δυσκολίες».

Και συμπλήρωσε για την υπόθεση της παραίτησης του Κουρμπάν Μπερντίεφ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Τέλος καλό όλα καλά. Δόξα τον Θεό όλα λύθηκαν γρήγορα, Γιατί αν έφευγε ο Μπερντίγιεφ. Θα ήταν μεγάλο πρόβλημα. Μετά από αυτό μπορέσαμε ήρεμα να προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.