Τρίτο ημίχρονο με αιχμές στο ματς Καλλιθέα – Τρίκαλα

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τα Τρίκαλα, κατέθεσε η ΠΑΕ Καλλιθέα. Με αιχμηρή ανακοίνωση απαντά η Θεσσαλική ΠΑΕ μιλώντας για "αφανή χρηματοδότη" καταγγέλοντας ταυτόχρονα, αντιδεοντολογική και κακόβουλη συμπεριφορά!

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τα Τρίκαλα την περασμένη Κυριακή στο «Ελ Πάσο» κατέθεσε η ΠΑΕ Καλλιθέα υποστηρίζοντας πως η Θεσσαλική ομάδα που νίκησε με σκορ 1-0, δεν είναι συνεπής σε ότι αφορά την καταβολή των δόσεων για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ.

Με αυτή την εξέλιξη επί της ουσίας «κολλάει» η επικύρωση της βαθμολογίας ενώ γεννιούνται ερωτηματικά αναφορικά με το σκοπό μιας τέτοιας ενέργειας καθώς Καλλιθέα έχει εδώ και αρκετές εβδομάδες υποβιβαστεί μαθηματικά.

Μια άλλη διάσταση δίνει η Θεσσαλική ΠΑΕ με την αντίδρασή της καθώς αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για παρέμβαση άλλη ομάδας που πιθανόν να βγει κερδισμένη από το ενδεχόμενο να μην πάρουν τα Τρίκαλα τους τρεις πόντους χάνοντας την 5η θέση, όπου βρίσκονται τώρα, στην βαθμολογική κατάταξη.

Λέει λοιπόν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ο.Τρίκαλα :
«Αναφορικά με την ένσταση της Καλλιθέας εις βάρος μας θεωρούμε σαν ΠΑΕ τη συμπεριφορά της Καλλιθέας και του «αφανούς» χρηματοδότη της αντιδεοντολογική και κακόπιστη.
Προφανώς προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες για να δικαιολογήσει σε τρίτους τη δεινή θέση της ιστορικής αυτής ομάδας της Αθήνας.
Ο λαός έχει βγάλει προ πολλού τη γνωστή σε όλους ρήση «της κοντής ….. της φταίνε οι τρίχες
».

Πέραν της αιχμηρής κατάληξης, χαρακτηρίζεται «αντιδεοντολογική» και «κακόπιστη» η συμπεριφορά της Καλλιθέας κι αυτό που εγείρει ερωτηματικά είναι αφενός το τι μπορεί να περιμένει ο σύλλογος του Αττικού λεκανοπεδίου από την καθυστέρηση της επικύρωσης της βαθμολογίας κι αφετέρου, ποια θα είναι τα… οφέλη της 5ης θέσης στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται τα Τρίκαλα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.