«Κλείδωσε» την πρωτιά η ΤΣΣΚΑ (video)

Τη νίκη με 90-78 κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα πανηγύρισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας από το ματς της Βιτόρια (81-71) θα πρέπει να θεωρείται οριστικά πρώτη στον όμιλο.

Τη νίκη με 90-78 κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα πανηγύρισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας από το ματς της Βιτόρια (81-71) θα πρέπει να θεωρείται οριστικά πρώτη στον όμιλο.

Η ομάδα του Ιτούδη είχε τον έλεγχο του αγώνα από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, παίρνοντας διαφορά ακόμα και 18 πόντων στη γ’ περίοδο. 

Η Λαμποράλ ωστόσο επέστρεψε και κατάφερε να μειώσει μέχρι και στους 7 (85-78) λίγο πριν το φινάλε, με το σουτ που έδωσε το τελικό +12 να έρχεται με μπόλικη δόση τύχης από τον Μίλος Τεόντοσιτς, πίσω από τα 6.75. 

Οι Ρώσοι μετρούν τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε 8 νίκες και 3 ήττες, με τη Λαμποράλ να ακολουθεί με 7-4. Η ομάδα του Ιτούδη θα πρέπει να ηττηθεί δύο φορές στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (αφού πλέον υπερτερεί και στην ισοβαθμία) με το πρόγραμμά της να έχει Μπάμπεργκ (εκτός), Ζαλγκίρις (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός). Από την άλλη οι Βάσκοι, θα πρέπει να προχωρήσουν μόνο με νίκες, έχοντας να αντιμετωπίσουν τις Μπαρτσελόνα (εντός), Ρεάλ Μαδρίτης (εντός) και Μπάμπεργκ (εκτός).

Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ (2/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα) με τον Χάνγκα να είναι ο πρώτος σκόρερ της Λαμποράλ με 19 πόντους. 

Ντε Κολό (19π), Χίγκινς (18π), Τεόντοσιτς (17π, 6ασ.) και Βοροντσέβιτς (17π) ήταν η τετράδα που ξεχώρισε από πλευράς ΤΣΣΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.