«Κίτρινος» και με τη βούλα ο Ντιγκινί (video)

Ποδοσφαιριστής του Άρη και με τη βούλα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Νικολά Ντιγκινί. Ο Γάλλος μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» και τέθηκε στην διάθεση του Πάκο Ερέρα.

Ποδοσφαιριστής του Άρη και με τη βούλα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Νικολά Ντιγκινί. Ο Γάλλος μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» και τέθηκε στην διάθεση του Πάκο Ερέρα. 

Με την συγκεκριμένη κίνηση ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε την υπέρβαση (για το δικά του δεδομένα) θέλοντας να αποδείξει εμπράκτως ό,τι είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με τον Ισπανό τεχνικό που αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας μία δοκιμασμένη λύση αυτή του Πλατέλα. 

Έτσι οι δύο άνδρες κατέληξαν στην επιλογή του Ντιγκινί, που κινείται με ευχέρεια στα δύο άκρα αλλά και πίσω από τον επιθετικό. 

Τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής με ανάλογα χαρακτηριστικά και όπως λέγεται ο συγκεκριμένος θα προέρχεται από την Ιβηρική καθώς ήδη έχει εντοπιστεί από τον Ερέρα, είναι ενήμερος για τον Άρη και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλ. Βικλείδης».  

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Nicolas Diguiny.

O 30χρονος Γάλλος επιθετικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1988, έχει ύψος 1,79μ. και βάρος 70 κιλά.

Ο Nicolas Diguiny βρίσκεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League.

Τις σεζόν 2014-2015 και 2015-2016 με τη φανέλα του Πανθρακικού πραγματοποίησε 55 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ.

Τις σεζόν 2016-2017 και 2017-2018 με τη φανέλα του Ατρόμητου το «κοντέρ» του κατέγραψε συνολικά 38 συμμετοχές και 14 γκολ με καλύτερη αυτή που ολοκληρώθηκε (28 συμμετοχές, 10 γκολ, 7 ασίστ).

Προηγούμενες ομάδες του -επί γαλλικού εδάφους- ήταν η Vannes (2006-2013) και η Le Poire (2013-2014)”. 

Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.