Πρόβα φιλικού, Νο2 (video)

Αύριο στις 18.00 (σ.σ. τοπική ώρα) και χωρίς τη δυνατότητα να έχει στο πλευρό του τον κόσμο του λόγω της σχετικής απαγόρευσης της Αστυνομίας, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον δεύτερο φιλικό αγώνα του με αντίπαλο – αυτή τη φορά – την Αντερλεχτ.

Αύριο στις 18.00 (σ.σ. τοπική ώρα) και χωρίς τη δυνατότητα να έχει στο πλευρό του τον κόσμο του λόγω της σχετικής απαγόρευσης της Αστυνομίας, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον δεύτερο φιλικό αγώνα του με αντίπαλο – αυτή τη φορά – την Αντερλεχτ. Οπως είναι λογικό η απογευματινή προπόνηση στο Χορστ ήταν προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες συνθήκες. Κάτι που σημαίνει, πως το μεγαλύτερο βάρος έπεσε στο κομμάτι της τακτικής.
Η αρχή
Στο πρώτο κομμάτι, αυτό της προθέρμανσης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ κι επιδόθηκαν σε παιχνίδι κατοχής με περιορισμό στις επαφές σε μικρό εμβαδόν, διαδικασία που προετοίμασε άπαντες επαρκώς για τη συνέχεια. Την ίδια στιγμή, Πασχαλάκης, Ρέι, Γλύκος δούλεψαν με τον προπονητή τερματοφυλάκων στο δικό τους ασκησιολόγιο.
Οι δυο ομάδες
Από την επομένη του πρώτου φιλικού, η τεχνική ηγεσία διαχώρισε τους ποδοσφαιριστές της σε δυο ενδεκάδες και στο μεσοδιάστημα που μεσολάβησε, όπως και σήμερα στην απογευματινή προπόνηση, δούλεψε με αυτες σε δυο γκρουπ. Στο ένα ο Ιταλός συνεργάτης του, Μπάτσι ασχολήθηκε με τα στημένα, τα μαρκαρίσματα σ’ αυτά και στις κομπίνες, ζητώντας παράλληλα αποτέλεσμα και στην τελική προσπάθεια. Στο άλλο, σε πλήρη ανάπτυξη η ενδεκάδα με αντιπάλους μέλη του τεχνικού τιμ και στατικά εμπόδια, το ζητούμενο ήταν η πίεση από τα πρώτα – μόλις – μέτρα εφόσον ο αντίπαλος επιχειρήσει ορθολογική ανάπτυξη και ταχύτατη αντεπίθεση με σημείο αναφοράς και την τελική προσπάθεια. Ο Ρουμάνος τεχνικός σταμάτησε αρκετές φορές την άσκηση για να εξηγήσει τί θέλει από τον κάθε ποδοσφαιριστή και ποιά είναι η καλύτερη επιλογή του, όπως επηρεάζει τις θέσεις και την προσαρμογή του αντιπάλου. Στη μια ομάδα ήταν οι Μάτος, Χατσερίντι, Βαρέλα, Κρέσπο στην άμυνα. Τα δυο αμυντικά χαφ πλαισίωναν οι Μαουρίσιο, Χαρίσης έχοντας μπροστά τους τον Πέλκα, δεξιά τον Ενρίκε και αριστερά του τον Μπίσεσβαρ και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης. Στην άλλη ήταν οι Κίτσιου, Μιχόγεβιτς, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, αμυντικά χαφ οι Σάκχοφ, Κάνιας, ο Ελ Καντουρί στον άξονα, στις πτέρυγες οι Ζαμπά, Λάμπρου δεξιά κι αριστερά αντίστοιχ, με τον Μυστακίδη ως πλέον προωθημένο.
Ως επίλογο, οι δυο ομάδες έπαιξαν «διπλό» στο μισό του γηπέδου, με «μπαλαντέρ» τον Λημνιό, που λόγω διαχείρισης των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις πτέρυγες θα μείνει αύριο εκτός, όπως συνέβη με τον Ενρίκε στο πρώτο φιλικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.