Καμία απόφαση ακόμα για την Ισπανία

Η FIBA έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, τα οποία την ήθελαν να έχει αποκλείσει ήδη την Ισπανία, από το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Η FIBA έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, τα οποία την ήθελαν να έχει αποκλείσει ήδη την Ισπανία, από το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Η εφημερίδα “Mundo Deportivoo” τόνισε με δημοσίευμά της, πως οι ιθύνοντες της παγκόσμιας ομοσπονδίας κατέληξαν στη συγκεκριμένη απόφαση, λόγω της απόφασης των ισπανικών ομάδων, να αγωνιστούν στο Eurocup, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τελικά, η παγκόσμια ομοσπονδία διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα και μέχρι νεοτέρας, οι “φούριας ρόχας” θα δώσουν κανονικά το “παρών” στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού. Παράλληλα, η FIBA συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφές με τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις, που θα γίνουν σχετικά με τις ομάδες, που δε θα αγωνιστούν στο Champions League, της νέας αγωνιστικής περιόδου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.