Κονέ: “Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ”

Τη συμφωνία με την ΑΕΚ για να συνεχίσει στους "κιτρινόμαυρους" και τη νέα σεζόν αποκάλυψε ο Παναγιώτης Κονέ με συνέντευξη σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το θέμα δεν προχώρησε επειδή δεν είχε λύσει το συμβόλαιο με την Ουντινέζε.

Τη συμφωνία με την ΑΕΚ για να συνεχίσει στους “κιτρινόμαυρους” και τη νέα σεζόν αποκάλυψε ο Παναγιώτης Κονέ με συνέντευξη σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το θέμα δεν προχώρησε επειδή δεν είχε λύσει το συμβόλαιο με την Ουντινέζε.

«Προπονούμαι για τον Ιανουάριο. Θέλω να είμαι έτοιμος όταν βρω νέα ομάδα. Είμαι στην Ελλάδα και κάνω προπονήσεις με ειδικό προπονητή. Αναχώρησα από την Ιταλία τη μέρα που έλυσα το συμβόλαιό μου με την Ουντινέζε. Δεν είχα την ευκαιρία να βρω ομάδα από την Serie A. Υπήρξαν δύο τρεις προτάσεις από το Ισραήλ και την Αυστραλία αλλά δεν με κάλυπταν για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου”

τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος ρωτήθηκε επίσης και την ΑΕΚ: “Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Το ήθελα πολύ. Αλλά δεν μπορούσα να βρω εκείνη τη στιγμή λύση για να αποχωρήσω από την Ουντινέζε. Στις 31/8 που τα κατάφερα ήταν ήδη αργά. Δυστυχώς έχασα την ευκαιρία. Πέρυσι κερδίσαμε το Πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια και φτάσαμε στον Τελικό Κυπέλλου».

Σε ερώτηση που του έγινε αν ήταν ποτέ κοντά στη Γιουβέντους απάντησε: “Ο μάνατζέρ μου δεν μου είχε αναφέρει ουδέποτε ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Οπότε, όχι δεν ήμουν ποτέ κοντά στην Γιουβέντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.