H Funko εισβάλλει για πρώτη φορά στο AthensCon

Everybody is a fan of something.Η Funko, η κορυφαία εταιρία συλλεκτικών, pop culture αντικειμένων...

Everybody is a fan of something.

Η Funko, η κορυφαία εταιρία συλλεκτικών, pop culture αντικειμένων, θα παραστεί για πρώτη φορά στο AthensCon το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

 

Στη διάρκεια της έκθεσης στην Αθήνα θα παρέχει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, ανάμεσα στα οποία και οι άμεσα αναγνωρίσιμες και άκρως δημοφιλείς φιγούρες Pop!
Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν ια πρώτη φορά μια σειρά Exclusive AthenCon Pop Vinyl Figures τα οποία θα ξεχωρίζουν από το χαρακτηριστικό AthencCon αυτοκόλλητό τους! Το εύρος των licenses που έχει εξασφαλίσει η Funko, αλλά και το μοναδικό στυλ των χαρακτήρων που αποτυπώνονται στις φιγούρες αυτές, τις κάνουν την τέλεια επιλογή για συλλέκτες και fans κάθε είδους!

Επίσημος αντιπρόσωπος της Funko στην Ελλάδα είναι η Enarxis Dynamic Media, που από το 1999 έχει αναγνωριστεί ως ένας αξιόπιστος και έγκυρος συνεργάτης των εταιρειών που εκπροσωπεί, με δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Επισκεφθείτε τη Funko στο περίπτερο της. Τα AthensCon Exclusive Pop Vinyl figures θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό και θα πωλούνται με σειρά προτεραιότητας. Μην τα χάσετε!


Το AthensCon θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, με τις πόρτες του να είναι ανοιχτές από τις 10.30 το πρωί, μέχρι τις 10 το βράδυ.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.