Ολυμπιακός: Η πρόκριση δεν θα κρύψει τις αδυναμίες

Οι Πειραιώτες έδειξαν μεγάλη ωριμότητα στον τρόπο με τον οποίο υποδέχτηκαν την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν.

Ήταν μια βραδιά μαγική! Από αυτές που χαράσσονται ανεξίτηλα στη μνήμη των πρωταγωνιστών, αλλά και των φίλων των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός είχε την εικόνα της ομάδας που θα σκοράρει, ωστόσο το έκανε στο φινάλε του ματς με τον συνήθη ύποπτο των τελευταίων λεπτών Αχμέντ Χασάν.

Το ξεκίνημα ήταν μέτριο και τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Μαρτίνς ήρθαν εύκολα. Αν ο Χασάν δεν είχε σκοράρει στην εκπνοή, θα μιλούσαμε για έναν από τους πιο «κρύους» αποκλεισμούς στην ιστορία των αποκλεισμών. Ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ από δύο στατικές φάσεις και κάτι φωνάζει πως χρειάζεται περισσότερη δουλειά και συγκέντρωση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο τρόπος με τον οποίο υποδέχτηκαν την πρόκριση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν ξέφρενος στα πρώτα λεπτά, όμως γρήγορα έπεσαν οι τόνοι και αυτό φάνηκε από τις πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Κανείς δεν φάνηκε να πετάει στα σύννεφα, ενώ όλοι έκαναν αναφορά στα λάθη που έφεραν τον Ολυμπιακό να έχει ανάγκη το buzzer beater του Χασάν.

Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο, τις επιλογές και τον χρόνο να δουλέψει πάνω σε όσα τον έφεραν κοντά στον αποκλεισμό απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα όπως η Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί αποκλείστηκαν με αφελή τρόπο και ο Ολυμπιακός εισέπραξε τα οφέλη της εμπειρίας που έχει αποκτήσει στις κορυφαίες διοργανώσεις. Εκτός του Χασάν, που έγινε ξανά ο Μίδας του τελευταίου λεπτού, εξαίσιο ματς έκαναν ο Μαντί Καμαρά, αλλά και ο συγκλονιστικός Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος στόπερ όταν είναι προσηλωμένος, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης. 

Η συνέπεια του Ολυμπιακού στην ένταση και στον τρόπο που κυνηγάει τα ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο είναι γνώρισμα μεγάλης ομάδας που αποκτάται μόνο μέσα από τις σπουδαίες επιτυχίες και τον εθισμό σε αυτές. Για όσους ψάχνουν κάποια βατή ευκαιρία στην επόμενη φάση, να υπογραμμίσουμε πως η πλειοψηφία των παικτών του Ολυμπιακού επιθυμεί αντίπαλο από το υψηλότερο ράφι της κληρωτίδας.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.