Μπόρνμουθ – Μπέρμιγχαμ 3-2: Ο Γουίλσιρ τη διαφορά (hls)

Ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο της Μπόρνμουθ για τον Τζόναθαν Γούντγκεϊτ με τα ''κεράσια'' να κερδίζουν μετά από ένα μήνα.

Ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο της Μπόρνμουθ για τον Τζόναθαν Γούντγκεϊτ με τα ”κεράσια” να κερδίζουν μετά από ένα μήνα. Για τέταρτη σερί αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει τρίποντο η Μπέρμιγχαμ που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Η Μπόρνμουθ παραμένει στην πρώτη εξάδα.

Ανώτερη η Μπέρμιγχαμ στο πρώτο ημίχρονο μπήκε μπροστά στο σκορ μετά το λάθος του Μπέγκοβιτς και το εύκολο γκολ του Χόγκαν (27ο λεπτό, 0-1). Η Μπόρνμουθ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς την ισοφάριση με τον Χρόνεφελντ διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους (36ο λεπτό, 1-1).

Διαφορετική η συμπεριφορά των γηπεδούχων στην επανάληψη κατόρθωσαν να πάρουν το προβάδισμα με το 1ο γκολ του Τζακ Γουίλσιρ με την φανέλα της Μπόρνμουθ (9ο στην καριέρα του) και μάλιστα με κεφαλιά! (2-1, 61ο λεπτό). Το προβάδισμα δεν κράτησε παρά μόλις 7 λεπτά καθώς ο Χόγκαν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε  (68ο λεπτό, 2-2). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπίλινγκ δέκα λεπτά με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (3-2, 77ο λεπτό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.