Παναθηναϊκός: Ο “Λουκακού των Φτωχών” και ο – my way – Μπόλονι

Αν και το "πράσινο τρένο" έμεινε για λίγο καιρό "κολλημένο" στον σταθμό της αφετηρίας, από τη στιγμή που πήρε μπροστά και ξεκίνησε τη διαδρομή του μοιάζει ασταμάτητο.

Αν και το “πράσινο τρένο” έμεινε για λίγο καιρό “κολλημένο” στον σταθμό της αφετηρίας, από τη στιγμή που πήρε μπροστά και ξεκίνησε τη διαδρομή του μοιάζει ασταμάτητο.

Δεν έχει πολυτελή βαγόνια και χλιδάτα σαλόνια, αλλά τα βασικά. Και παρέχει αυτά που έχει υποσχεθεί στους… επιβάτες του. Λίγα και… καλά!

Ο Μπόλονι επέλεξε μια μοναχική διαδρομή μόλις πήρε στα χέρια του το τιμόνι του Παναθηναϊκού. Πήγε κόντρα σε κάθε σύγχρονη ποδοσφαιρική λογική, προτίμησε να βαδίσει σε ένα – χιλιοπατημένο – δρόμο στον οποίο ο ίδιος αισθάνεται ασφάλεια και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.

Αυτό μαρτυρούν οι πέντε συνεχόμενες νίκες του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα, αλλά και το αξιοπρόσεκτο αμυντικό μηδέν μέσα στο 2021.

Η νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στον Βόλο δεν είναι μικρή υπόθεση. Όχι μονάχα γιατί οι Πράσινοι έπαιξαν σχεδόν ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την – ανόητη – αποβολή του Χουάνκαρ, αλλά γιατί το έκαναν με τον – λιτό – τρόπο του προπονητή τους.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Πράσινοι ανέβασαν… στροφές στο παιχνίδι από το σημείο που έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς πείσμωσαν, πάλεψαν και κατάφεραν απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Εξαιρετικός ήταν στα καθήκοντά του ο Μαουρίσιο και ήταν το “κλειδί” του Παναθηναϊκού στο Βόλο. Έδωσε λύσεις, κάλυψε χώρους, μοίραζε καλά τη μπάλα και με την ηγετική στόφα που διαθέτει καθοδήγησε σωστά τους συμπαίκτες του. Όμως ιδιαίτερη μνεία δικαιούται ο… Λουκακού των Φτωχών, όπως τον έχουν “βαφτίσει” οι συμπαίκτες του, ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μεγάλο ταλέντο, κατάφερε να προσπεράσει σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν τους ακριβοπληρωμένους Μακέντα και Καρλίτος, δίνει το 101% σε κάθε παιχνίδι και έχει αποδειχθεί η πιο επιτυχημένη – αθόρυβη – μεταγραφή τα τελευταία χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.