Γιουβέντους – ΣΠΑΛ 4-0: Ραντεβού με Ίντερ στα ημιτελικά (hls)

Η Γιουβέντους κέρδισε 4-0 εντός έδρας τη ΣΠΑΛ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ.

Η Γιουβέντους κέρδισε 3-0 εντός έδρας τη ΣΠΑΛ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ.

Oι γηπεδούχοι – που έπαιξαν χωρίς τον Ρονάλντο – άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με πέναλτι που κέρισε ο Ραμπιό από τον Βικάρι και εκτέλεσε εύστοχα ο Μοράτα.
Στο 33′ οι «μπιανκονέρι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον αμυντικό Φραμπότα, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα της Γιούβε.
Το 3-0 διαμόρφωσε στο 78′ ο Κουλουσέφσκι με σουτ μετά από ασίστ του Κιέζα, o oποίος έκανε το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν – Φραμπότα (67′ Σάντρο), Ντράγκουστιν, Ντεμιράλ (83′ Ντα Γκράκα), Ντε Λιχτ – Μπερναρντέσκι (46′ Ντι Πάρντο), Φατζόλι (87′ ΜακΚένι), Ραμπιό, Ράμσι – Μοράτα (67′ Κιέζα), Κουλουσέφσκι.
ΣΠΑΛ: Μπερίσα – Βικάρι (46′ Τόμοβιτς), Οκόλι, Ρανιέρι (46′ Σάλα) – Ντίκμαν, Σεμίκολα, Μισιρόλι (86′ Βιβιάνι), Εσπόζιτο (66′ Βαλότι) – Σεκ – Φλόκαρι (66′ Μόρο), Μπρινιόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.