Ζενίτ-Λάτσιο 1-1: “Όρθια” στη Ρωσία (HL)

Παρότι ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη με σημαντικές απουσίες, η Λάτσιο... αρνήθηκε να χάσει (1-1) και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Παρότι ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη με σημαντικές απουσίες, η Λάτσιο… αρνήθηκε να χάσει (1-1) και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Ιταλοί στερήθηκαν τις υπηρεσίες πολλών ποδοσφαιριστών τους (Ίμόμπιλε, Στρακόσια, Λατσάρι, Λέιβα μεταξύ άλλων), αφού είναι από τις ομάδες που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από την πανδημία του κορωνοϊού, όμως ακόμη κι έτσι ανταποκρίθηκαν. 

Μάλιστα, πέρα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν, είχαν να διαχειριστούν και το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στο 32′ η Ζενίτ, μετά από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με γυριστό σουτ ου Ερόκιν και πήγε στα αποδυτήρια από θέση οδηγού.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το 80′ και όλα έδειχναν πως η Ζενίτ θα πανηγύριζε την πρώτη της νίκη στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως η Λάτσιο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 82′ ο Ατσέρμπι με πολύ ωραία συρτή σέντρα βρήκε στην κίνηση τον Φελίπε Καϊσέδο και εκείνος χωρίς να το σκεφτεί πλάσαρε τον ανήμπορο να αντιδράσει Κερζάκοφ και ισοφάρισε σε 1-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Ρώσοι σκόραραν ξανά με τον Αντρέι Μοστοβόϊ, όμως ο διαιτητής, αφού έκανε χρήση του VAR, ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας οφσάιντ.

Ζενίτ (Σεμάκ): Κερζάκοφ, Καράεβ, Λόβρεν, Ρακίτσκι, Σάντος, Μπάριος, Ερόκιν (61′ Μόστοβοϊ), Οζντόεβ (90+1′ Σουτόρμιν), Κουζιάεβ (90+1′ Ουεντέλ), Ζίρκοβ (78′ Κρούγκοβοϊ), Ντζιούμπα.

Λάτσιο (Ιντζάγκι): Ρέινα, Ατσέρμπι, Χόεντ, Πάτριτς, Φαρές (59′ Περέιρα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Παρόλο (52′ Κατάλντι), Άκπρο, Μαρούσιτς, Μουρίκι (59′ Καϊσέδο), Κορέα (85′ Φελίπε).

Επόμενη αγωνιστική – 6ος όμιλος

Λάτσιο-Ζενίτ (24/11)
Ντόρτμουντ-Κλαμπ Μπριζ (24/11)
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.