Φέρνει λεφτά στον Ολυμπιακό ο… Λάτσι;

Φαίνεται πως στον Ολυμπιακό "γεννούν" και τα κοκόρια, καθώς η πληροφορία που θέλει Αγγλική ομάδα να δίνει 5εκ. ευρώ για να αποκτήσει από την Αζαξιό τον Καζίμ Λάτσι ενεργοποιεί το σημαντικό ποσοστό (25%) μεταπώλησης που έχει κρατήσει ο Ολυμπιακός για τον παίκτη. 

Φαίνεται πως στον Ολυμπιακό “γεννούν” και τα κοκόρια, καθώς η πληροφορία που θέλει Αγγλική ομάδα να δίνει 5εκ. ευρώ για να αποκτήσει από την Αζαξιό τον Καζίμ Λάτσι ενεργοποιεί το σημαντικό ποσοστό (25%) μεταπώλησης που έχει κρατήσει ο Ολυμπιακός για τον παίκτη. 

Ο Λάτσι, Αλβανικής καταγωγής, από… μωρό στις ακαδημίες των ερυθρολεύκων, έχει προσελκύσει κατά καιρούς μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλάγους, όπως η Μίλαν. 
Ο Ολυμπιακός τον πίστευε και πάντα περίμενε από εκείνον να αρπάξει την ευκαιριά από τα μαλλιά. Για διάφορους λόγους ο Λάτσι δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην 11αδα των Πειραιωτών όμως εκείνοι δεν σταμάτησαν να τον πιστεύουν. Γι’ αυτό άλλωστε και το μεγάλο ποσοστο μεταπώλησης που έχει κρατήσει. 

Ο Λάτσι είναι τρίτη χρονιά στην Αζαξιό, στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και πλέον έχει καταφέρει να “χτίσει” ένα πολύ καλό όνομα και να αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες μονάδες της ομάδας. Είναι από τους πρωταγωνιστές στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για  να ανέβει στην Ligue1. 
Αν τα καταφέρει τότε η αξία του Λάτσι θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Με την φανέλα της Αζαξιό έχει συνολικά 29 ματς, από τα οποία τα 24 είναι 90λεπτα, 6 γκολ, 3 ασίστ σε 2.570 αγωνιστικά λεπτά.

Ομάδες από την Γαλλία, αλλά και από την Αγγλία έχουν ήδη “χτυπήσει” την πόρτα της Γαλλικής ομάδας, όμως η Μπρέντφορντ φαντάζει ως το φαβορί για την απόκτησή του, αφού η 4η στην Championship δηλώνει έτοιμη να προσφέρει 5εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Ποσό που είναι σημαντικό, όπως άλλωστε και το ποσοστό που θα πάρει ο Ολυμπιακός, εφόσον ολοκληρωθεί το deal. 

Δείτε δύο από τα γκολ του Λάτσι : 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.